SÖNDAG..



Ingen klocka ringde imorse, fick sova huuur länge jag ville och sen frukost. Precis som en Söndag ska vara. Dönder förkyld är jag med!! 
Börjar 19-00 ikväll. Sen 5 timmars ledighet till andra passet börjar. 05-14!!  Bara att bita ihop!

LÖRDAG..



Efter jobbet så åkte jag&syster till "Rockers pub" och åt pizza samtidigt som Togge spelade med sitt band. 

JOBBLÖRDAG..


Jobbade stängning med syrran&Linn igår. Det gjorde vi hur bra som helst. 1 man kort under kvällen och vi kom därifrån 5 minuter efter stängning. Märks att sommaren är över och gästerna har åkt hem. Så himla lugnt i butiken nu. 

I FREDAGS..



I fredags hade och min absolut bästa vän och absolut värsta vän kvalitets tid på stan. Shoppade och fikade på mingan innan det var dax för jobb för min del.

LÖRDAGSFRUKOST..



Sitter i soffan med mjukiskläder på och kollar reprisen av Idol. Va extra snäll imorse och precis scones till lillasyster vilket var väldigt uppskattat och mycket gott!! 
I eftermiddag är det jobb på schemat till 22! Har även råkat att bli sjuk vilket jag INTE har tid med nu!!

MARABOU..


Är hemma från jobbet. Rikigt roligt idag eftersom hag varit ute på golvet hela tiden. 
Precis ätit mat och nu är det Idol som gäller. 

CABVÄDER..


Igår när jag skulle till jobbet så var det så otrolig fint väder! Strålande sol och varmt. Var tvungen att ta bilen och fälla ner taket. Helt underbar känsla!!!

ONSDAGSFRULLE..


Godmorgon! Precis ätit upp min super gods frulle. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig för jobbet. Jobbar 10 dagar i rad nu och jag klagar inte!! 

Har jag berättat att jag fått vikarierat på Hajen? Så jäkla gött!! 
Dessutom sökte jag 5 tjänster som inte delats ut än. Hoppas innerligt att jag får en av dem!! 

KRÄFTMÅNDAG..




Vaknade hos P. Åkte och hämtade Leyton oc passade han i några timmar. Åkte till jobbet och arbetade av 4 timmar. Åkte vidare till Felicia och hämtade några saker och tog farväl eftersom hon flyttar i veckan... 

Har avnjutit massa kräftor ikväll & fy vad gott!!! NU: Paradise Hotel!!

BAKISPIZZA MED PONTUS..



Igår hade jag en mysig pizza stund med min absolut bästa killkompis. Är så glad att jag har honom och killtips är ju alltid bra:) Efter det åkte jag hem till P och sov där.

PERSONALFEST..
















Är så otroligt glad över att jobba på Hajen. Fått lära känna så fantastiskt fina människor. 

Igår hade vi den årliga sommarfesten med Kvantum. Började med förfest hos Felicia. Sedan vidare till ängen där vi spela brändboll, åt riktgt god mat, dansade oss svettiga och hade riktgt roligt! Vid 11 begav vi oss till Sociten där nästintill hela Varberg va. Helt knökat!! Kom ut därifrån kl.03!  
Efter det gick ett gäng glada individer hem till Jobathan för efterfest. 05 staplande jag ut från Taxin och somnade gott i min säng. Vilken lyckad kväll!!

LÖRDAG..


Jobb igår, sen till stan och kolla film med Carro&P. Efter de åkte vi till Hemmakväll och vidare till Ludde. 
Somnade gott vid 1 och vaknade jämte gosen. Färska frallor och choklad flingor till frukost. Han är bäst! 

Ikväll vankas det personalfest med Hajen&Kvantum. Grill och brännboll med avslutning på sociten. 

TACCOKVÄLL..



Gårdagens taccokväll och besök av tant Berg var super mysigt. Sedan tillbringade jag resten av kvällen och syster och killarna. PH fick avsluta onsdagen. 

Torsdag idag, sitter på jobbet. Skulle egentliga vara ledig med blev inringd. Har även checkat av jobbintervjun som gick riktigt bra!! I eftermiddag ska jag hämta killarna och passa dem. Sen hem till P.

SOMMARENS SISTA DRINK?


Ikväll står taccokväll på schemat & imorgon står jobb intervju på schemat. 

HÖSTFÖRÄNDRING..



ÄNTLIGEN!!! Så är den blonda färgen och obren borta. Håret blev så slitet av det blonda så är skönt att det är brunt igen. Linn gjorde ett super bra jobb!! 

NEW NAILS..


Precis kommit hem från Svenska Nagelakademin och fixat naglarna. Himla fräscht!

GHD..



Lite av det jag fick med mig hem idag. Ett par byxor från Dr.denim och ett plattspray från GHD.

HÅRPORTEN..





URBAN PROJECT..




TODAYS..





MÅNDAG..


Gick upp halv åtta idag för att åka och fixa naglarna. Duschade och fixade mig och skulle precis åka till stan innan dem ringde och avboka tiden pgr av vädret. Så får göra det på Onsdag ist. Har jobbat 16-20. Och efter det tog jag bilen till syster och gosade med killarna! 

SÖNDAG..


Söndagar är goa!! Lång sovmorgon, gofrukost med färska frallor, jobb (dubbelt betalt), témys med familjen hos syster&togge i höstvädret, helkroppsmassage av systeryster vilket var väääälbehövligt efter ett halvår konstant med jobb utan semester. Avslutade kvällen med en försenad studentpresent av syster&togge. Tack så hemskt mycket ❤️!

Då var denna helgen slut! Jobb, jobb och återigen jobb. Men jag klagar inte!!
En ny vecka imorgon och då händer det massa roliga saker.

BLUEBERRY..


Hemma från jobbet. 11-19. Raka vägen hem och snabbt in i duschen. Är hemma hos P nu och ska Sova här inatt. 

SVETTATS..




Vid 21 slängde jag på mig träningsdojjorna och begav mig ut på en löp/pw runda. Ligger nyduschad under ett varmt täcke. Imorgon står jobb på schemat 11-19.

FOOOD..




BÅTHÄNG..




MARKNAD..





GÅRDAGEN..


Igår vi de mysigt på campingens restaurang. 


UTE MED BÅTEN..







JAG, ZLATAN & ROSÉ..




SEMESTER..




Sitter vid husvagnen med utsikt över sjön. Ren avkoppling!! Vädret börjar bli bättre. Ikväll ska vi tjejer äta på restaurang. 

ANSIKTSBEHANDLING..





Startade dagen med en ansiktsbehandling på Grön Skönhet. Så underbart skönt. Älskar att bli ompysslad! Längtar redan till nästa om 7 veckor.

OLYCKA PÅ MOTORVÄGEN..


Sitter just nu i bilen helt själv på motorvägen i en kö som är lika lång som Sverige. Har 11 mil framför mig. Regnet öser . Folk kör i 60. Helt sjukt!! Om en timma (förhoppningsvis ) har jag 3 dagars ledighet och mini semester som väntar!!

MAMMAS SOMMARSOPPA..


Godkväll mina vänner. Precis kommit hem från jobbet. 15-22!  Ligger i sängen och ska alldeles strax släcka. Imorgon kl 10 ligger jag i massagestolen för en ansiktsbehandling på Grön Skönhet. Ni kan väl tänka lite extra på mig då!

TODAYS..





VÄRLDENS BÄSTA..



Efter ett pass på jobbet 06-14 och mamma o pappa hade varit i Danmark så fick jag detta när jag kom hem. Dem är för Goa!!

TORSDAGS..


Spenaderade jag min dag på jobbet. Efter det åkte jag till Ikea. Fikade och shoppade på Lager 157.

ONSDAGKVÄLL..



Suttit vid kallbadhuset och ätit campinosallad denna kväll. Hur mysigt som helst.


2 MIL PÅ CYKEL..






Precis kommit hem ifrån en 2 mils lång cykelträning. Jäkligt jobbigt att trampa på en damcykel medans dem andra sitter på riktiga mountainbike's. Imorgon är det min tur att köpa en mountainbike!

BLACK..

 
 
Äntligen!!!!! Det börjar bli kyliagre och jag kan äntligen börja använda byxor igen. Fått panik över värmen det sista. Så fort man fixar sig och ska blåsa håret mm. så blir man klibbigare än klister!

ORANGE..

 

TISDAG..



Jobbat klart för idag. Åkte raka vägen hem till syrran och käka mat. Sitter på ballen nu och gosat in mig i en filt. Snart serveras efterrätten och efter det ska jag raka vägen hem och sova. 

JOBB..


Sitter på jobbet och har 45 min rast. Till lunch serveras pasta lasagne. Jobbar 11-19.30! Och efter det ska jag hem till syster&togge och käka mat. 

MICHELANEMO

Här är den nya tavlan jag fick med mig hem häromdagen. Finns att köpa här: http://konstlagret.se/product/armarium-oljemålning

STADSHOTELLET..






Ätit lunch med mamma och Ebba. Så himla mysigt. 

GRILLSÖNDAG..




KONSTLAGRET..


En kompis till familjen har ett konstlager jämte secondchance i Varberg. Fick köpt en tavla till mitt rum som jag visar er senare. 


LEDIG HELG!


Minns inte sist jag hade en ledig helg. Är dessutom ledig imorgon också. Denna Söndagkväll serveras glassdrink & grillat på det.

FARMOR..


Igår firade vi mamma med grillat. Sedan åkte jag hem till P. Två filmer sen somnade jag gott i hans famn medans åskan var framme. Idag har jag, mamma & pappa varit och hälsat på farmor. Som alltid bjuds det på godfika.

POOOOLHÄNG..






STRANDEN..






LÖRDAG..






JOBB...


Ska tillbringa min Fredagkväll på Hajen. Imorgon fyller världens bästa mamma år❤️

STAN..






Kvalitétstid med lillasyster på stan ❤️ Fick med oss lite hudvårdsaker, beställt ansiktsbehandling och fräschase upp byrån med nya BH. 

FREDAGSFRUKOST..


Väcktes kl. 5 imorse för att P skulle upp och jobba. Somnade om lika fort igen och vaknade inte förrens halv elva. Mamma och pappa kom hem ifrån Norge inatt. Skönt att ha dem på hemmaplan!!