MYS DAG!

Hej alla! Precis kommit hem från körskolan. Slutade skolan vid tolv idag och då gick jag och elin direkt och tog en lunch på stan! Himla mysigt! ♥ Efter det satt jag på körskolan från halv ett till fem med Viktor! Träffade även en gammal granne som jag inte träffat på över 10 år! Så satt och plugga med henne med. Riktigt kul :D Ska hoppa in  i duschen nu, sedan blir det körkorts plugg och skolplugg. Kramis! 

MITT LIV JUST NU

Mitt liv består just nu av en massa körkorts plugg! Precis kommit hem från än 2 timmar lång garage lektion. Där man fick lära sig alla säkerhetskontroller man ska göra på uppkörningen. Börjar närma sig nu! 
Min kväll ska jag spendera med mina körkortsböcker och skolböcker... 

BLAND DE BÄSTA!

Två bilder på Samuel & Jolin som vi tog på lektionen idag. Endast varit 4 st på lektionerna idag, vilket slutade såhär..

ESPRESSO HOUSE

Det börjar lukta vår!
Sitter i skolan och har lektion.. Precis varit och tagit en frampino med min fina vän Jolin! ♥ Efter skolan ska jag ha körlektion, klippa mig, gymma & plugga körkort. Puss på er!

SLUT PÅ LOV..

Avslutar mitt lov med bilder på fina Vix & T ♥
 
Haft ett lugnt och bra lov! Men en trip till Borås med Karro. Massa mys och övernattning med min fina Jennifer, shopping OCH körkort... Hoppas ni har haft ett bra lov, puss på er alla :)
Uppdatering kommer inte vara på topp nu det sista, bara så ni vet :D

NEW IN!

Morgonen började med ett besök av min fina Jennifer ♥ Fixade mig så stack vi till stan och tog en fika. Åkte sedan och lunchade med hennes far. Fick med mig detta hem från stan.. Har precis kommit hem från Zumban och nu: körkorts teori.. Kram!

HUR COOL ÄR INTE HON?!


NEW!

Precis kommit hem från Hööks. Fick köpt ett par ridbyxor, ridhandskar och läder remmar till sporrarna. 

DAGENS

Dr.Denim / Thomas Sabo / Vila.
 
Hej alla läsare! Det är så skönt med lov. Det var jag verkligen värd! Har inte gjort så mycket hittils.. Gjort Risk 1, kört lektioner. Har Ska snart till körskolan för ännu en körlektion, börjar gå mot sitt slut nu! Efter det blir det upp till Borås med Karro! ♥

NYA VÄSTEN!


mothafucka!


BAD DAY!!

Är på så sjuk dåligt humör idag! Har ingen koll på något.. plugg hit och plugg dit! Jag hoppas att 2013 blir SÅ mycket bättre än 2012!

ÄNTLIGEN!!

 
Äntligen fått beställt denna behövliga sak! Vad det är, får ni se när det kommer! Men kostade plånkan, det gjorde den!

LUCIA 2012

Här är 2 bilder som jag & Samuel Löfgren tog till Halmstads lucia 2012. Så sjuk tacksam över att jag fick göra det uppdraget!

SEMLOR

En dag med pluggande och ett träningspass.
NU: Hemma bakade semlor.. eller endast bullen för min del! 

VILL HA!


OUTFIT.


Tröja- Ralph Lauren / Byxor- Dr.Denim / Armband- Thomas Sabo / Skor- D For Dasia

FOOTLOOSE

BILD: http://hn.se/nyheter/varberg/1.1926300-fullt-os-pa-teatern
 
Precis varit och kollat på PS-Musikalen Footloose med pappa. Så himlans duktiga är dom! Fick gåshus flera gånger om! För er som missa den, er tycker jag synd om :)

DR.DENIM

Fick med mig ett par Dr.Denim byxor i veckan. 

LÖRDAG

Tjena! Lördags var vi hos William o tittade melodifestivalen och spelade spel, sedan stack vi på fest hos Tilde. Riktigt roligt att få träffa alla gamla kompisar igen! ♥