8 KM LÖPNING..
FÖRR ELLRR SENARE EXPLODERAR JAG..


Kollat på bio med Emy ikväll. Så himla bra, fin & sorglig. En salong fylld med tårögda och snyftande människor. Är så stolt över min vän som ville se denna filmen med mig, trots allt hon och hennes familj varit med om. Så mycket kärlek ❤️

JOBBMÅNDAG..


Hemma från jobbet. Riktigt trött idag! Så nu ligger jag i solstolen och ska ta en powernap innan det är dags för bio med emsan ❤️

❤️


Blev så glad när hag kom innan och detta kortet stod på bordet. Vem vill inte ha en sån här snygg vän lixom? Bästaste Emma ❤️

❤️❤️❤️

HOS MIN FAVORIT..Hallå mina vänner! Jobbade några timmar igår innan P hämtade mig. Åkte till sommarstugan en stund där hans syster befann sig innan vi tog bilen hem igen. Det är Söndag igen..sitter nyduschad hemma hos P och väntar på att maten ska serveras..;)

ODD MOLLY..
En ny Odd Molly tröja jag köpte när jag var i Kungsmässan. Så himla söt!

JOBB..


Hemkommen från ett stängningspass på jobbet. Har precis lagt mig..helt själv i huset.. Imorgon står jobb återigen på schemat. Efter de får vi se vad som händer. En sak i taget. 

NYTT FRÅN KUNGSMÄSSAN..
TORSDAG..


dagen har bestått utav jobb och häng med Alice. Imorgon och på Lördag står jobb på schemat sedan får jag äntligen ta helg! Nu kallar sängen. Som tur är går jag dela den med syster inatt när inte min gose är här.

SÅ MYCKET KÄRLEK!!

 

LITEN DEL AV ALLT..

Här får ni lite av vad jag shoppade på Kungsmässan idag. Bilderna blev suddiga så får ta nya imorgon.

BREAKFAST..

 

NEW..
KUNGSMÄSSAN MED ALICE..
MIDSOMMARHELGEN..

Haft en otroligt bra och mysig helg. Tillbringande fredagen i unnaryd. Lördagen och söndagen hos Patrik med kubb, bad och fint väder. Igår fick jag äntligen klippt mig!! Inte klippt mig på flera månader vilket resulterade till att allt slitet låg på golvet. Senare mot kvällen träffade jag Emy. Där de bjöds på taccos och jordgubbar. Verkligen saknat den tjejen. Sedan somnade jag gott jämte P ❤️


BILÄGARE!!


Efter 7 timmars arbete är jag äntligen hemma. Under tiden jag jobbade var mamma och pappa o hämtade min bil och är numera bilägare. 

DANIEL WELLINGTON..


Fick med mig en till klocka hem från stan idag. Efter jag fått 2 klockor på samma vecka från samma ställe så fick jag denna billigare. Himla bra kap! 

FROZEN YOGHURT..

STUDENTPRESENTER..

Helt otroligt nöjd över mina presenter. Tack så hemskt mycket!! Fick en massa nallar på utspringet som tyvärr blev stulna på flaket. Att folk inte kan se skillnad på mitt och ditt!!

SKOLAVSLUTNING..

Har varit på min livs sista skolavslutning. Nu hem och vila upp för imorgon! DÅ SMÄLLER DET!!!

Q/A- Vart kommer väskan ifrån? :)
Svart: köpte den i Palma, Mallorca!

BAL 2014..MALLORCA DEL 1..

 

OUTFIT..
JUST NU..
NEW..


Ny bodylotion och handkräm från Verbena.


LUNCH..


Mysig lunch på Kurorten med syster ❤️

BAL 2014..

FOTO: OLIVIA LARSSON.

KAFFEPAUS..


Kaffepaus och middag hemma hos syster&togge❤️


LEVER..