LÖRDAG..




Så var de lördag och hela veckan har sprungit iväg. Fredagen bestod av jobb, träning och häng hemma hos Ted med Alexsandra. Satte oss sedan på Havanna för att invänta på att Janne skulle sluta. 
Idag, jobb 6-15, träffat Alexsandra ❤️. Nu: kalas! 

ONSDAG..


God kväll! Körde ett bröst/axlar/triceps pass med brorsan igår. Kul att känna sig starkare än brorsan för en gångs skull. 
Idag har jag haft en kort jobb dag, 8-13. Sedan 1 timmas Powerwalk ute i de härliga vädret, följt av 1 h bootcamp. Imorgon är jag ledig, sååå skönt.

MÅNDAG..


God eftermiddag!! Vädret i Varberg är förtillfället under all kritik... Jobb 10-19, sen raka vägen hem och städa rummet och ta tag i garderoben där förtillfället inget är på sin plats! Träningen får väntas till imorgon. Kram på er!

I'M BACK...?!


Så underbart att få gå till gymmet idag trots några dagar för tidigt kanske.. Blir galen av att vara sjuk och inte orka göra nånting. Armar och axlar fick tröttas ut idag. Krafterna var inte på topp men jag genomförde allt och det var de bästa. 

RÄKOR & MELLO..






...



Pizza, Alexsandra, bröderna Bergfors, spel och soffhäng kan beskriva min fredag kväll. Kunde inte varit så mycket bättre än de..

FRÅN FÖRRA HELGEN..








Bilder från förra lördagen när gänget och alla singlar hade utekväll på Oscars.

FREDAG..


Precis slutat jobbet, 7-13. Sitter hemma hos Janne nu och ska ta en kaffe. Ikväll ska jag passa bröderna Bergfors ihop med Alexsandra. Ha en bra fredag ❤️

TORSDAG..



Gårkvällen spenderade jag med Alexdandra och Janne. Handlade, lagade mat och satt på donken.

SJUK..



Gårdagens pass var så grymt kul. Sedan tillbringade jag kvällen ihop med Alexsandra och Janne. 3 st sjuka framför en film och en kopp té. 
Ledig idag, så uppskattat!! Mår fortfarande dåligt..halsen tar kol på mig. Mamma kom nyss hem med halstabletter! ❤️❤️❤️
Ha en bra torsdag vänner.

FETTISDAGEN..



Igår bjöd företaget på semlor vilket var mycket uppskattat. Somnade på soffan redan vid 20..snacka om trött! 
Jobb 6-15 idag. Ligger i sängen och inväntar kvällens bootcamp! Sååå kul!
Ha en bra onsdag, puss.

MONDAY..



Vill så bort från Varberg nu! Verkligen, verkligen inget som får mig att stanna kvar i denna stad. Jobb 10-19 idag, sedan raka vägen till Janne och Alexsandra❤️. Dem får en verkligen på bättre humör... Nu läggdags och hoppas att jag vaknar på ett bättre humör imorgon..

HOCKEY..






Sitter i bussen påväg hem från Halmstad. Har kollat Varberg-Halmstad med Pontus, syster och pappa. Förlust i förlängning, heya Varberg!! Div 1 även nästa år!!! 😃

ALLA ❤️ DAG,,



Skål.

...




FRIIIIIDAY...





Jobb 7-13.30, ner till stan och luncha med Jolin, bootcamp-pass (mina stackars ben.....), fredagsmiddag med familjen. 
Nu..fångarna på fortet, en påse godis och snart läggdags. Upp 05 för jobb och efter det ska jag och girlsen fira alla❤️dag.
På söndag åker jag och Pontus till Halmstad och hejjar fram Varberg till vinst!

PASSA-BARN-ÄR-KUL..



Godkväll. Ligger i soffan och myser med bröderna Bergfors och kollar Röggle-Västerås. 
Får passa på att mysa medans dem är små, för om några år vill dem nog inte krypa ner under filten med moster Matilda. Passar dem ikväll medans systeryster & Henke är på andra aktiviteter. 

TORSDAG..




Ledig Torsdag!! Började med ett ben/rump pass på gymmet och kondition efter det. Duschen, käk och tv häng. Vid 18 ringde Alexsandra och behövde hjälp med en icke startande bil.  Jag och Janina tog bilarna till centrum och hjälpte henne innan vi drog hem till mig. 

SVAR PÅ FRÅGA..



Fått massa frågor om vem som "killen" är i mina senaste inlägg. Haha, och nej, ingen kille till mig, utan ingen mindre än min storasysters barn. 

HEJA VARBERG..





Så glad för Varbergs killarna idag. Så värda kvällens vinst, 3-0!!! Heja heja!! 

GODMORGON ONSDAG..



Redan onsdag! Tiden rusar verkligen förbi. Frukosten är i magen och ska snart ta mig till jobbet för en kort arbetsdag, 8-15. 
Ikväll ska jag och syster kolla när Varberg spelar sin sista hemma match och dessutom när syrrans kille coachar!

Ni vet när man vaknar 5 minuter innan man börjar och flyger upp i sängen, slänger på sig kläderna, sätter upp håret i en toffs och kör till jobbet..det hände mig igår!  Men även den dagen tog jag mig igenom. Tvättade bilen min direkt efter jobbet, och vips, en helt ny bil.


MÅNDAG!!





God kväll! Jobb 9-18. Sen direkt till gymmet för ett grymt ben/rumppass. Maxade i benpressen och snatch. Det flyter på nu.. 
Vädret har varit helt underbart idag och humöret har verkligen varit på topp trots måndag!!
Dax för matlagning inför morgondagen sedan läggdags. Jobb imorgon, 6-15.

POWERWALK..


Vilket grymt väder vi har i lilla Varberg idag!! Sol och klar blå himmel. Tog mig en lång sovmorgon och precis kommit in efter en lång powerwalk. Musiken på högsta volym och tankarna nån annanstans. Snart dax för hockey..

AMERICAN SNIPER..



American sniper, så galet bra film!! Varmt rekommenderad.  
Vad gör jag nu? Ligger i sängen och ska strax sova. Hoppas ni har en bra lördag på dansgolvet som hemma. 

TODAYS..







LÖRDAG..




Humöret är verkligen på topp idag!! Vaknade efter 10 av att Alexsandra står och knackar på dörren. Frukost, snack om nattens bravader och en heldag på stan. Fick med mig en del hem som jag visar er vid senare tillfälle. Blandannat linnet på bilden ovanför. 
Tränat armar och axlar på gymmet som gick super. 
Ligger i soffan tillsammans med mami&papi. Ikväll är det bio med girlsen och imorgon hockeytittande. 

FREDAG..







Efter gårdagens bootcamp, taacomys med familjen så slängde jag mig i duschen och fixade mig inför kvällen. Alexsandra kom och sedan tog vi oss ner till Havanna. Satt där i nån timma och inväntade att Janina skulle sluta. Körde vidare till en killkompis där ett gäng va och förfesta. Klockan 3 hamnade jag i sängen och fy vad skönt att jag var nykter hela kvällen. 

SMOOTHIE..


I soffan, under filten & en jordgubbsmoothie. 

TORSDAG..



God eftermiddag! Ledig torsdag, så skönt! Fick sova till 9.30!! En snarkande kille resulterar till ytterligare en natt med lite sömn. Har checkat av ett ben/rump pass på gymmet och hämtat Dante på dagis. Inväntar Alexsandra som snart ska ta en promenad med mig ute i det fina vädret. Vad som händer ikväll får vi se då.. 

BOOTCAMP..



Haj haj!! Jobbat 8-15, skönt med sovmorgon. Dock sovit ruskigt dåligt inatt och blivit utknuffad av en som ville ha mer plats än mig. På vägen hem åkte jag förbi Teamsportia och Intersport och fick med mig nya träningskläder. Ett utav plaggen ska invigas idag.

JOBB & TRÄNING..




Jobb 6-14...Ska alldeles strax gå till gymmet och köra ett armpass. Gårdagens tabata gick super om man bortser från löpningen...vaden protesterar som bara den!! Ha en fortsatt bra tisdag vänner.

...




GOD MORGON..



Gårkvällen var super mysig. Somnade runt 1 och så skönt att inte vara det minsta dålig idag. Fixad, frullen i magen och redo för en lugn söndag.