TORSDAG..
Checkat av ett jobbpass, suttit i solen hos syster och städat. Krafterna är slut och tillbringarna kvällen med Patrik. 

BACK TO WORK..Efter 17 dagar i rad med jobb så har jag äntligen fått avnjutit 2 dagars ledighet med sol och bad. Tillbaka till jobbet idag..och fy vad skönt det har varit att få vara ledig!! Jobbade stängning och ligger äntligen i sängen efter ha lagat matlådor för kommande dagar. Bortskämd som jag är har jag alltid fått maten serverad därav jag aldrig stått vid spisen (med undantag att laga taccos och pannkakor) så blev carbonaran riktgt god. Ska bli så skönt när mami&papi kommer hem igen. Som tur är kom Ebbis hem idag.

MINIGOLF + GLASS..Igår låg jag och syrran på stranden hela dagen. Innan det var dags för minigolf och glass på Läjet med våra män. Hur mysigt som helst.

SEX TAPE..Bio med mina tjejer + syster. Sex tape stod på schemat och en riktigt rolig film för den som gillar sex. 

SILL OCH POTATIS..Eftersom jag bor hemma själv nu får jag laga maten själv... Tog mitt pick och pack och åkte till syrran&togge med mat så fick dem laga den. Uppskattads från båda hållen. 

NYTT..
ODD MOLLY..En ny odd molly fick följa med mig hem idag. 

SOMMARKVÄLL..


Grabbarna från i Fredags. Härligt väder, grill, nattbad, trevligt sällskap. Så bra Fredag!!!


KATTVAKT..Det är Söndag och har precis jobbat klart mitt 17:e pass i rad. Äntligen 2 dagars ledighet och nästa 25:e kommer lönen bli grym!! Har förövrigt passat katt torsdag till idag och varit i brorsans lägenhet. Vill flytta nu!!  Idag åkte familjen till Karlstad och sen vidare mot Norge. Så har huset för mig själv i några veckor. 

LÖRDAG..
Vaknade upp i Karl-Gustav där ett härligt gäng tillbringade fredagen med grill, bad, övernattning och alkohol. Inte lika pigg Lördag morgon dock...illa mående tog vi vårat pick och pack och åkte första bästa väg till pizzerian. Efter det tillbringade jag några timmar i kassan innan det var dags för kvällsmys och middag med Alice. 

SACHAJUAN..


På stan igår fick jah med mig detta hem.  
Det är redan Torsdag och har checkat av ett jobbpass. Raka vägen hem för att göra matlådor för resterande dagar. Däckade i några timmar och vaknade av att Patrik stod utanför dörren. Bäst är han! Har precis kommit hem till honom och ska nana är inatt. Imorgon står jobb på schemat. 


JOBBET TAR UPP MIN FRITID..Hela mitt liv består av jobb. Igår tillbringade jag 9,5 h på jobbet innan jag åkte hem till Patrik och kolla film med han och Carro. Idag tillbringade jag 6 h på jobbet innan jag begav mug till stan flr shopping och fika med Jolin. Där efter åkte vi och kollade når grabbarna körde cross. Avslutade kvällen med spel med familjen Larsson. 
Imorgon väntas 6 h jobb..dax att sova.

BÄÄÄSST..
UTGÅNG..
RÄKOR MED VON MÅRTENSSON..

STRANDEN MED ALEXSANDRA..

En heldag på stranden på Alexsandra. Senare gästade Johan oss. Så sköönt väder! Havet var så otroligt varmt.  Tycker verkligen synd om dem som jobbar idag! Nu är de altargång i solen. Kanske ett glas rosé? Jag klagar inte :)

NESTLE..

Nått jag tycker är barnsligt gott är barnmat. Blev så fruktansvärt sugen på det igår så var tvungen att svänga förbi Coop..


Yesterdays outfit..
TACCOKVÄLL..


Har haft en mysig kväll med Patrik och hans lillasyster. Precis kommit hem och ligger nyduschad i sängen. Ska bli sååå skönt att sova. 

STRANDEN..Ligger just nu på Björkängs strand med Patrik och Mathias. Klagar absolut inte. 

LÖRDAG..
Gårdagens festligheter var riktigt roligt. Fulla ich glada gick vi hemåt. Jag och Ebba gick och mötte Patrik. Sen sten däckade båda och vaknade mindre pigga idag..

LÖRDAG..


Precis kommit hem från P. Sovit där inatt . Igår hängde vi med en kompis till P innan vi somna gott vid 4. Ligger nyduschad i sängen och ska snart fixa mih inför festligheter ikväll. 

FREDAGSMIDDAG MED BÄSTIS..


BARNVAKT..


Passar dessa Hulliganer ikväll. 

BEBISSUGEN!!

Varit och hälsat på min kusin och hennes nya bebis. Så sugen ❤️❤️

MORRIS..


Fick hem en paket i brevlådan imorse. En mycket fin paket.

TISDAG..


Checkat av ett jobbpass. Fått hem bilen från verkstaden. Myst med mannen ovan.