SJUK OCH NYTT JOBB..

Igår fick jag vara hemma från jobbet. Kände mig inte alls kry.. Men en sak som gjorde dagen bättre var iaf att jag fått nytt jobb. Efter 4 år så lämnar jag Hajen för nya äventyr längre upp i Sverige. Början på december går flyttlasset för några månader framöver. Sässongjobb i Branäs!!

BEN & JERRY..Min kväll. Perfekt när man är sjuk...

▪️För övrigt fått några frågor de senaste jag inte inte svarat på▪️

Vad för intervjuer har du varit på?
- Stöten & Branäs.  Men fick inte i Stöten och väntar besked från Branäs just nu. 
Har du pojkvän?
- Naj det har jag inte.
Vad har du för planer framöver?
- Förhoppningsvis åker jag och sässongar. När jag kommer hem ska jag införskaffa mig en lägenhet som jag drömt om ett tag. 

SÖNDAG & MÅNDAG..


Igår gjorde jag inte många knop. Låg i soffan hela dagen, middag med familjen och avslutade kvällen med filmhäng i sängen med Janne ❤️
Måndag igen.. Sitter framför tv och dricker morgonkaffe. Ska strax bege mig till jobbet 10-19. Mår inte alls bra idag.. Förkyld & febrig.. Trevlig måndag på er :*

HELGEN..


Torsdagen bestod av jobb, hockey i Kungsbacka för att kolla när Leyton träna, en snabbvisit på Havanna för att lämna blommor, tårta och present till 20-åringnen! ❤️ Avslutade kvällen med taccos med lillasyster.

I fredags när vi hade farväl för världens bästa Viktor. Åt middag, kollade idol och bara tog vara på dem sista timmarna tillsammans. Ha det så bra och lycka till i Australien!!!!

Igår, Lördag tillbringade jag dem första timmarna på jobbet, kollade fotbollsmatch och sen släktkalas för Janne med mat och tårta. 

Vid 19 var vi på födelsedagsfest för Janina hemma hos Lovisa. Ännu mer tårta och en riktigt bra förfest. 

TORSDAG..Veckorna går så fort. Igår var jag ledig och det är så skönt att få lediga dagar mitt i veckan. Fixade ärenden på stan och städade huset. Varberg vipers - Helsingborg fick stå för kvällens underhållning. 
Idag, torsdag. Jobbat ett kort pass idag 6-11. Rätt skönt det med ibland. Varit hemma hos syster och käkat lunch. Om en stund går bilen till Kungsbacka för hockey tittande.

HELGEN..


I fredags stod jobb på schemat. Kvällen tillbringades hemma hos Janina. Inflätade i varandra, pizza, godis och Idol. Bra Fredag!!
I lördags var jag, Pontus, Julia & Viktor och kollade när Tvååker spelade match. Dem vann och går nu upp i div 1!!
Kvällen var jag hemna hos Pontus och kolla film med hans familj. Avslutade kvällen med sleepover med Janne ❤️.

FREDAG..


Fredag!!! Så skönt. Jobbat 7-13, ringt runt till massa jobb och nu ligger jag & Janne i varsin soffa. Ikväll är det pizza, godis och tv-häng. 

VECKAN..
I lördags firade ett gäng tjejer Alexsandras 20-års dag. Middag och avslutade kvällen på Oscars innan jag & Malin däckade brevid varandra. Söndagen var bland det värsta på länge...

I Tisdagskväll var vi ett gäng brudar hemma hos Linnéa och hade filmkväll.
Har varit ledig både igår och idag. Hämtade mina favorit killar igår från skolan och lekte ända till kvällen. Dem har blivit så stora nu!!!

FREDAG..Äntligen så är vi påväg hem mot Varberg igen. Har 3 h kvar sen får jag komma hem till min säng. 
Intervjuen kändes väldigt bra och det var såå kul! Hoppas verkligen att jag får jobbet nu.

PÅ TÅGET TILL ÖREBRO..Ledig från jobbet och på tåget till Örebro. Frukosten i magen, Julia brevid mig och kaffet i handen. Denna resan ska nog bli bra.

CELLOX 20 - PERMANENT HÅRBORTTAGNING


Efter jobbet idag skulle jag till Hälsobrunnen och vaxa mig. Men planerna ändrades och jag påbörjade permanent hårborttagning istället. 1 behandnligen av 6 är klar. Benen, armhålan och brasilian. Använder Cellox 20 metoden.. Den nyare maskinen, som går extremt fort. 
Att slippa raka sig - så JÄVLA skönt!!!

Ni som är sugna: passa på nu när Hälsobrunnen har kampanj. 
▪️Hela ben + armhåla 6 gånger 17.500:-
▪️ Halva ben + bikini 6 gånger 12.900:-


ONSDAG..
Gårdagens intervju gick bra. Nu laddar vi om för morgondagens intervju i Örebro. Åker upp tidigt och kommer hem sent på kvällen. Tur jag har med mig Julia som också ska på intervju. 
Vi mötte upp Hanna i stan och tog en fika på ett mysigt café, strosade runt i affärer innan jag och J tog tåget hem igen.

GÖTEBORG..


Jobbat 6-11. Sitter på tåget till Göteborg för att gå på intervju. Efter det ska jag möta upp Hanna & Julia för lite fika. Solen skiner och det verkar bli en bra dag.

TISDAG..
Gårdagen bestod endast jobb till 18. Kom och o lagade käk till familjen, vilket inte hör till vanligheterna. Men det blev riktigt bra! Ris, kassler och annans-gratäng. 
Idag tisdag, jobb 6-13. Svängde om stan och bokade tid för vaxning...! Kvällen har bakats för fulla muggar. Hallongrottor och släta bullar. Klapp på axeln.

HELGEN..
Ledig lördag var så skönt. Vaknade 8 och gav mig ut på en 6 km löprunda i regnet. En mysig frukost, middag med familjen och fotbollshäng hemma hos Viktor hela kvällen. 
Idag, söndag. Städat bilen, hängt i fbg:s ishall, hälsat på farmor, städat huset och avslutade kvällen med grill med familjen ❤️. 
Nu kallar sängen. Ny vecka med massa roligheter. Bland annat 2 intervjuer!!

❤️..


Ledig fredag. Gick upp tidigt och fixade mig inför min väns begravning ❤️. Så fint! Sov gott fina du.
Några timmars sömn och sedan 1 h träning. 
Avsultade kvällen med film hemma hos Julia. Så behövligt idag!

ONSDAG..
Ledig dag.. Så behövligt! Startade morgonen med bovetegröt som är så gott. Kollade igenom stan en sväng, fikade med mamsen. Hämtade upp Janne och körde hem. Körde en spontanare till Kungsmässan. Fick med mig ett par Tiger jeans bland annat. Avsultade kvällen hemma hos Janne framför Idol. Nu ska här sovas. Upp 05..