DÅLIG UPPDATERING..


I lördags var jag hos Viktor med resten av grabbarna och åt middag med hans familj. Sedan förfest och sen tillbringade vi resten av kvällen tsm med Janina på Solbacken. Riktigt kul! 


I söndags var jag och liten del av släkten på Café stegared och firade farmor, som fyllt 90 år ❤️. Så himla mysigt att få träffa alla igen. Sedan tog vi en sväng i caben till Falkenberg med kusinerna. 
I måndags stod det jobb på schemat. Tog bilen snabbt till stan för en arbetsintervju. Sedan tillbringade jag resten av kvällen med Lillen & Nordan. 


Tisdag, jobb och min första behandling på benen. Smärtan ska vi inte ens tala om. Nu väntas 5 v behandling 8 v läkning, sen hoppas jag innerligt kunna vara på benen och löpa. 


I onsdags var jag ledig, åt på Laxbutiken i Falkenberg med hela familjen och firade farmor ännu en gång. Åt sedan min favorit tårta!!! (Mocca).

Resten av kvällen var jag med Kristian. 
Idag, onsdag, jobbat 6-13. Åkte raka vägen till systemet och fixade ärenden på stan. Körde hem, slängde i mig mat och däckade på soffan. Så behövligt! 
Kaffe i kroppen och nu inväntar jag på att Mallan ska komma hit. Väskorna är packade och imorgon tar vi vårat pick och pack till Göteborg och Summerburst. Hoppas innerligt att vädret blir bra.

DET SENASTE..
(åh...bilden längst upp!! Vill också ta studenten igen. Detta året ska vi fira Hanna och Janne så det står härliga till istället). 
Ingen motivation till att blogga. Veckorna bara springer förbi. Har bland annat lunchat på stan med Malin. Jobbat. Spelat Korpen match. 

2 veckor kvar till min första behandling. Kan inte tiden springa ännu fortare tills dess. Och bara några dagar efter det drar jag och brudarna till Götet, sover på Gothia och dansar med resten på Summerburst. 

Nu har jag en ledig helg framför mig. På fredag ska jag och några tjejer käka i stan och på Lördag är det 20 års fest.

GLOBAL & CAROLINA GYNNING..När jag var i stan häromdagen köpte jag mig glasunderlägg från Carolina Gynning och knivar från Global. Passa på för er som vill ha ett par riktigt bra knivar. Så är det extrapris på önska. 3000:- för ett 4:set. 

VÅR RUSET 2015..Igår sprang jag mitt 3:e Vår Rus. Efter månader av smärta i benhinnorna, 1 vecka med smärtlindring hade jag som mål att ta mig runt loppet utan stopp. 
Fick kämpa mig igenom varenda km och varje steg var en smärta. Men jag klarade det!! 
Sån frustration över att inte kunna springa i det tempot man vill eller känna sig helt slut vid mål!
Men efter nergång kommer uppgång. Våren har precis börjat och det väntas massa lopp i sommar. Så taggad!

Om 3 veckor har jag fått tid för behandling 1 som förhoppningsvis ska få bukt på detta.

LADDAR INFÖR MORGONDAGEN..
Motivationen till att blogga är inte på topp. Haft en kanon helg. I fredags var familjen i Falkenberg och kolla musikalen Grease. Min systers dotter var med och shit!! Så fantastiska. Gåshud genom hela  kvällen. Lördagen var det klubbfest. Så kul att få festa med med både brorsan och stora syster samtidigt. Vid 01 tog jag och Maja taxi till stan och dansade av oss inne på Oscars. Kl 05 tog jag taxin hem efter en kul efterfest. 

Måndag igen. Jobbat 10-19.. Ligger i soffan och laddar upp för morgondagens jobb. Klockan 19 står jag, Nadja och Mina redo för lopp i Halsmtad. Ligger med världens benhinneinflamation, voltaren och tabletter. Ska i mål imorgon, varesig jag springer eller kryper.