SÖNDAG..

Godkväll! Underbart väder!!!!!!! Legat i bikini hela dagen och till och med fått bränna. Har avklarat ett pass på gymmet och en powerwalk i det fina vädret med storasyster. Som en bra avslutning på denna vecka tog jag ett avkopplande bad. Nu är jag redo för kommande vecka och plugg. Gymnasiearbetet ska in på Fredag.....ROLIG VECKA att se fram emot.......

LÖRDAG..

Sitter fortfarande ute på altanen i det grymma vädret. Kvällen börjar närma sig och grillana börjar tändas. Här luktar UNDERBART!!!!! Har varit hos faster och kollat ifall jag kan göra något åt balklänningen eftersom dem är för tajt, och behöver gå ner lite om den dragkedjan ska spricka. Men den balklänningen la vi åt sidan och fick beställt en ny istället. Ännu ljusare en dag jag har nu, men aja, det får blir bra :) Nu ska jag ta och fixa gymnasiearbetet och förhoppningsvis göra klart det. Medans mina vänner är ute och partar stannar jag hemma och myser med stortasyster och Togge. Passar mig alldeles utmärkt i smak!! 

RÄKLUNCH..

Vilket underbart väder!! Räkor och rosé i solnedgången hade inte alls varit fel nu. Istället för rosén blev det mjölk och på altanen. Men inte helt fel det heller. Till och med bikiniväder, i MARS MÅNAD?! Vad hände där :) Men jag klagar absolut inte. 

NEW DETAILS..

När vi var på Ikea häromdagen köpte jag nya detaljer till min sovrum och till köket. Här är lite av de.

TORSDAG..




Fullspäckad dag! Började dagen med 5 km på gymmet, 1 lektion i skolan, provat balklänning, shoppat en massa på IKEA. Nya fina saker till rummet och ett helt nytt rum till lillasyster.. Kollat när Frölunda åkte ur slutspelet..FAN!! Och där var dagen slut. Godnatt vänner!

DAGENS OUTFIT..

 

ONSDAG KVÄLL..



Efter 2h på gymmet ligger jag äntligen i sängen! Kommer sova så skönt inatt. Körde 1h cirkelpass och efter det 1h ben/rumpa med Josefine. Kommer inte kunna gå imorgon...Nog om det! Ska sova nu så jag orkar med gymmet innan skolan. Puss 

Q/A




-Vad har du för mål med din träning? Och hur ofta tränar du? Jag tycker denna frågan är så svår att svara på. Jag tränar för att må bra (no shit), trivas med min kropp vilket jag inte gör nu! Förr kunde jag kolla mig i spegeln och stå kvar med ett gott samvete. Nu springer jag nästan förbi och känner mig mer eller mindre som ett skåp. Töntig jag låter nu, men så är det! Hur ofta jag tränar är beroende på hur motivationen är. För att hålla motivationen på topp måste jag träna varje dag. Självklart inte samma muskelgrupp. Vila måste man! Just nu är det hårdträning inför Magaluf. Då vill jag känna att jag kommit en bit på vägen..vi får väl se hur det blir med det. Den som lever får se.

WEDNESDAY..

Goddag kära vänner! Detta fick bli dagens val till outfit. Enkelt och stilrent. Har sån träningsvärk i magen efter gårdagens pass. Otroligt skönt!!! Ikväll står cirkelpass på schemat och innan det ska jag fortsätta på mitt projektarbete som snart är klart!! Wooppwopp!! 

Tisdag..







Goddag! Stannade hemma från skolan idag. Var inte alls sugen på det. Varit hemma och gjort nytta istället. Fått plugg gjort och legat i solen en stund. Ska snart bege mig till gymmet och svettas lite! Våffeldagen idag. Vilken tur jag inte gillar våfflor..slapp jag dem onyttigheterna!!

SOMMAREN ÄR RÄDDAD..

Fick med mig dessa snyggingar hem från dagens snabba trip i stan med Olvan.

SUNNY MONDAY...



Rivstaratade morgonen med 5 km löptur/Powerwalk. Gick som en dans att gå upp kl.7..alarmet behövde inte ens ringa. Vad hände där lixom? ... Tog en cykeltur till skolan där jag befinner mig nu. Blir en lugn dag idag. Ska springa till stan och fixa några roliga ärenden. Senare ikväll avklara ett pass på gymmet. Inte alls långt kvar till Magaluf nu med bestie ❤

5 års kalas..





5 års kalas för min skitunge idag ❤️ Tänk vad tiden går! ...Söndag..klarat av ett pass på gymmet..min motivation är på noll just nu. Sitter och kollar Frölunda-Linköping. Ledning för våra indianer och hoppas det fortsätter så 3:e perioden ut som alldeles strax börjar. Funderar även på att byta om till träningskläder och bege mig ut på en springrunda..

LÖRDAG..

BIld tagen från: Oliviajs.blo.gg.se
 
Hallå soliga Lördag!! Vädret är super! Uppe med tuppen idag, fixat ärenden, hämtat en bakfull bror och pluggat vilket kommer fortsätta hela helgen...
 

NÅGRA FRÅGOR OM MIG:

Vad heter du? Hanna Lena Matilda Mårtensson
Vad kallas du?
Mårten, Saltis, Tilda
Hur gammal är du?
19 
Hur många syskon har du? 
5 st
Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja

Är du singel? Japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja klart!
Har du haft ett förhållande? Japp
Hur länge varade det? Lite mer än 2 år.
Saknar du honom/henne? Haha never!!
Är du kär? Nej
Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Japp
Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Japp
Har du nånsin blivit sårad? Japp
Vill du gifta dig i framtiden? Ja klart.

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon 
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll
8. Pengar eller lycka? Pengar ger lycka.
9. Dag eller natt? Båda
10. MSN eller mobil? Mobil

Vad såg du på tv sist? Frölunda-Linköping
Vems blogg läste du sist? Nittborntwins.blogg.se
Vem pratade du med sist? Papi
Vem ringde du sist? Alice
Vem messade du sist? Syster
Vem snapa du sist? Robin
Vem pussade du sist? Minns jag inte..Är alltid pussglad när jag festar :)
Vem kramde du sist? Mamma


TIPS: VÅRJACKOR

Här är några tips på vårjackor. Själv bär jag min barbour jacka som ligger mig varmt om hjärtat. Funderar på att klicka hem en tunnare variant. 2:a från vänster längt ner. Super snygg!!

TODAYS..

 
Jacka-Barbour | Byxor-HM | Skor-HM | Kofta-Odd Molly | T-shirt-Vila | Solglasögon-HM | Skärp- Be.Yong
 
Detta fick sitta på kroppen idag. En enklare fredags outfit. Tillbaka till skolan idag..hade mer än gärna stannat i backarna ett tag till. Som tur är det Fredag, åh vad skönt!!
Igår firade jag och min allra bästavän 1 år. KÖRKORTET!!!!!

BRANÄS..











BRANÄS..

 

BRANÄS..

Sista kvällen i stugan var mysfaktorn på topp.. Haft en så otroligt bra dagar i Branäs med massor utav skidåkning och snowboard. Har fått testat på alla väder man kan ha. Storm, sol, regn, dimma, moln, snöstorm. Ett himla varierande! Efter en lång bilresa är vi äntligen hemma i Varberg, där det bjuds på vårväder igen. Underbart!

BRANÄS..

 

MÅNDAG 17/3

Rödbetor med chévreost och honung.
Plankstek ♥♥♥♥♥♥
Citrontartelette
Marängswish.
Pappas födelsedag forsatte sedan på restaurangen med 3 rätters. Riktigt trevlig kväll med god mat och dryck + ett 10 p sällskap!!

MÅNDAG 17/3

Pappa 60 år! Blev väckt vid 7 av en nyfylld 60 åring med högsta volym i högtalarna: Ja må han leva! Startade dagen men champange och god frulle innan en blåsig dag i backen. 

24 år!


2:à födelsdagen under redan! Min fina bror fyller hela 24 år! Massvis med grattis till honom ❤️

ONSDAG..




Det är Onsdag och imorgon åker vi hem. Pappas födelsedag avslutades på restaurangen med 3-rätters och har nog aldrig ätit så god mat!!! Slickade rent min talrik och 2 till. Såg ut som att att jag var i 9:onde månaden.. I backens levererades massvis med sol..inte som idag...här har levererats snöstorm och snowboardåkning! Just nu: Frölunda-Linköping 

Snart: restaurang






Efter några Goa timmar i backen sitter vi  färdig fixade inför 3 rätters på restaurangen för att fira pappa som fyller 60!! ❤️

Just nu; restaurang





BRANÄS..







Nu:





PÅVÄG..




Godmorgon!! Sitter i bilen påväg mot Branäs. Åkt i 2 h och precis  käkat frulle. Bara 3 h kvar... 

LÖRDAG..


Godkväll!! Inte många knop gjorda idag. Fixat ärenden med mamma och Karro, lämnat av karro på stationen och resterande tid har tillbringats i sängen och där kommer den fortsätta. Idag är vi trötta efter gårdagen. Men ack så värt!! Väskan är packad för kl.06 imorgon drar vi till Braaaanääs!!!! Woho.


♥ ♥ ♥

 

FREDAG..

Hämtade upp Karro på stationen vid 12..Att inte ha träffats på 2 år och se varandra 20 m ifrån varandra och springa av glädje till varandra och få världens största kram!! Det är vänskap ♥!! 
Åkte hem. Städade och fixade inför kvällen. Där det vankades middag och födeseldagsfirade med världens bästa vänner!! När vi mot midnatt drog oss till Ogges och dansade till stängning. Stockholm syndrome var riktigt bra och det är en utav dem bättre utgångarna.. Det här kommer jag leva på länge!! Efter 03 hamnade jag och mitt hemsläp som två sälar i sängen efter 1 timmas promenad hem i regn och storm. Det gör jag inte om igen!!! Kvällenn får 10 p.

VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER ♥ ♥

Herregud vilken Fredag! Den kommer jag leva på länge!! Fick så otroligt fina och bra presenter av mina vänner. Så glad att jag har just dem! Mer om kvällen senare.. Puss!

TODAYS..

TRÖJA - COPENHAGEN | BYXOR- DR.DENIM

ROADTRIP...





Roadtrip med Olvan idag. Kört vilse i hela Halland. Prövat balklänningar och ätit Max! Suoer suoer dag! Imorgon kommer karro!!! ❤❤

TORSDAGSFRULLE..

Godmorgon! Dagen har börjat strålande! Duschat, käkat frulle med Olivia. Nu sitter vi och pluggar och senare bär det av mot Falkenberg för balklänningsletande!! Vädret är så grymt!!! Blundar för att det ska bi snö till helgen.....

VÅR..


Vilket underbart väder!! Har varit ledig Idag. Så skönt! Suttit ute i solen med mamma och druckit kaffe. Tryckt i mig både tårta och marängswish. Tur ett cirkelpass väntas ikväll!! Nu ska jag ta tag i plugget... Denna veckan har varit så bra och kommer bli ännu bättre. Världens bästa Karro kommer till Varberg på fredag och är med och firar mig med middag och utgång. På söndag åker vi till Branäs på skidsemester och firar pappas 60-årsdag!!

PROJEKTVECKA: FRAMTIDEN

Här är en bild jag och Olivia har gjort under projektveckan som vi har nu. Tema: Framtiden.

BLOGGAR JAG LÄSER..

Fått en fråga ifall jag kan berätta vilka bloggar jag läser. Dessa kikar jag in på varje dag iaf!

19 ÅR..

 

PRESENTER..

2 par skor, alkohol, pengar, 2 biobiljetter, 3 presentkort på Wonder, godis och Victoria´s Sercret produkter. 

I VÄNTAN PÅ KALAS..







TODAYS..

Är hemma ifrån skolan. Har städat och fixat inför kvällens släktkalas. Det är roligt att fylla år!! :D

TODAYS..

 

NEW..

Fick med mig FreeBra hem ifrån Festgarderoben här i Varberg. Ska ha den till min studentklänning eftersom att jag har öppen rygg.. Jag och Olvan kollade även balklänningar. Åh, ska bli så kul!!

19 år..


Blev uppväckt av min fina lillasyster imorse eftersom alla andra jobbade. Finns ingen bättre en henne ❤❤❤


LONG CAPE DRESS..

Totalförälskad i dessa longcardigan. Ett måste till sommaren!!

ADIDAS..




JUMPSUIT..

Hade helt totalt glömt bort att jag hade beställ och tillochmed betalt en jumpsuit. Så blev så överaskad när det låg ett paket i brevlådan och inte visste va det var! Men jag total älskar den!! ♥ Kommer vara perfekt till festligare tillfällen.. Är iallfall hemma ifrån skolan nu och ska snart bege mig ut o på en powerwalk med Olvan. Imorgon väntas födelsedag och släktkalas!! WOHO!! 
 
Studenten närmar sig med stormsteg!!! Balfotograf och studentfotograf bokad!!

LUNCH..

Dagens lunch med goa gänget ♥

WANTIES..

 

LÖRDAG..





Min Lördag var perfekt. Hade ett trevligt födelsedagsfirande för Viktor som fyllde 19 med goa människor. Senare mot kvällen åkte jag och grabbarna in till krogen. 

LÖRDAG..








FREDAGSMYS..


Let's Dance, godis och Emy är min Fredag ❤...kan inte bli så mkt bättre!

FÖRTIDIG FÖDELSEDAGSPRESENT..

Fick med mig ett par klackskor hem från stan idag som jag får i födelsedagspresent..Bara 4 dagar kvar!!!

LEO..

Fick med mig ett par nya skor hem från stan idag. Kommer passa alldeles utmärkt nu till våren.

♥ ♥ ♥

 
Kan verkligen inte sluta att lyssna på denna låten.....Just nu e allt så på botten nivå. Tur att jag ska tillbringa kvällen imorn med Emy som får mig så bra humör men lämnar Sverige på Lördag...♥

GOSE..

Här är bilderna jag tog förra vecka på detta lilla charmtroll.

NEW..

Fick med ett par vita byxor ifrån H&M. Har aldrig gillat att köpa byxor därifrån, men dem är var super. Så slog till direkt.

MELLANMÅL..



Kort skoldag. 12.35-14.30! Tog en sväng på stan och fixade några ärenden. Fick med mig lite saker hem som jag visar senare. Sitter hemma nu och äter. Ska alldeles strax försöka börja med plugget...

Torsdag..


Mysig lunch på Campus med Emy ❤

Finns ingen bättre ❤


Verkligen världens bästa vän!!! Finns absolut ingen bättre! ❤❤❤

Campus..


Gårdagens lunchbild..

New..


Här är en av dem nya tröjorna jag fick med mig hem igår. Dem andra var hele svarta, varav en redan slängd. Hård kväll igår ;)) ..tightseb köpte världens bästa vän to mee ❤!

BAKISPIZZA..

Tung dag idag. Mår verkligen som man förtjänar. Men så värt det! Kom hem sent och stendäckade direkt med bh:n på och legg, studentleg och betalkort innanför....Ja harregud!! Klockan ringde halv 8. Bara att slänga sig i duschen och bege sig till skolan. Inte många knop gjorda där. Fötterna på bordet, huvudet ner i bordet och gäspar titt som tätt.. Tog en pizza med gänget. Det var vi så värda!! Innan vi slutade dagen med högskolemässa.. Fick skjuts hem av gosate Mona innan jag slängde mig i soffan där jag ligger än. Har precis haft besök av Emy och snackat om gårdagen. Hon är bra hon ♥

100 DAGARS!!

 
 
För att summera kvällen igår så var den helgrym!! Hade så jäka kul! Dans på scenen så att fötterna trilla av och svetten rann med roligt folk. Kan inte bli så mycket bättre än så! Ska bli så tråkigt att inte få tillbringa dagarna med världens bästa klass efter studenten. Men va taggade vi är!!!!'
 
 
TVÅ SISTA BILDERNA TAGNA FRÅN: WWW.EMYLEUFSTEDTS.BLOGG.SE

TIsdag..



Sitter hemma hos Jolins mamma där de bjuda på semla. Världens goaste familj ❤ ...ska hem snart och fixa oss inför ikväll innan alla kommer. Ska bli så galet kul!! 

TODAYS..




Hallå! Sitter i skolan och inväntar dagens sista lektion. Käkade på Campus och fixat några ärenden på stan med bästisfestis. Fick med mig ngr saker som jag visar sen..

PÅVÄG HEM TILL MIG..

Klickade precis hem jumpsuit ifrån Nelly.

Inför 100 dagars..


Imorgon är det -00 dagars!! Sitter och fixar med outfiten i sista sekund. Ändrade mig ifrån pingvindräkt till.....det får ni se imorgon! 
Stannade hemma ifrån skolan idag. Kände att det var bäst så! Checkade av ett step-pass på Atletica. Riktigt kul!!!

Idioter finns det gott om!



Lägg ingen tid idioter.

Hemma från jobbet. Kort pass, 11-15. Men söndagar e goa. Dubbelt betalt!! Pengar, pengar!!! Ligger i sängen o äter mat och somnar vilken sekund som helst. Ögonlocken väger 10 kg nu.. Trevlig söndag på er!

TIPS!!


Tänkte tipsa om en ny suuuper god kvarg från Hajen. 500 g för endast 10:- 

LÖRDAG..




Hämtade upp Mirelle så åkte vi till Jolin och Fredrik för Mellomys och där det bjöds på god mat!! Super sällskap helt enkelt ❤

DAGENS HYLLNING GÅR TILL KAFFE..


Äntligen hemma!!! Jobbdagen gick fort ! Fick slängt i mig ett antal koppar kaffe för att jah skulle klara av dagen! Vad hade jag gjort utan de?!

TRÖTT...





Rubriken säger allt! Kom hem 03 och börjar jobba 07,45! Intr många timmars sömn inte. Tur kaffe finns så att jag kan leva på det.. Hade en skit bra nykter Fredagskväll med donken, krogen, festglada afterski människor och världens bästa jolin ❤