TISDAG..


Hann knappt komma hem från Tylösand innan bilen gick ner till Halmastad igen. Häng i tattostudion och shopping. 

TYLÖSAND!

Spontant är bäst. I Söndagskväll när bakfyllan gott över ringde en polare och sa att jag skulle komma ner till Tylösand och sova i stuga som dem hade hyrt. Sagt och gjort tog jag och Janne bilen ner till Halmstad. Vädret var inget att klaga över och måndagsklubben var 10 gånger bättre än en lördagskväll i Varberg. 

FALKENBERG..

Igår hade jag värre bakfylla än min egna student.. Christoffer, Filip och jag bestämde oss för att testa Falkenberg. Sagt och gjort så stod vi på Bratt och shotade tequila. Så rolig kväll!!

FREDAG..

I fredags hade jag, Hanna & Elin kaffekväll. Hotshots och Beylis. Avslutade med tequila inne på Sociten. Kl 3 satt jag och Hanna under täcket i soffan och åt rulle innan vi slocknade som 2 stockar. 

NORLIE & KKV..

Startade dagen med ett ridpass och avslutade dagen med en kväll i Borås. Shopping, Jensens och Norlie & KKV. 

ONSDAG..
Vaknade jämte Alice imorse. Åkte hem och sedan hämtade upp Becca. Fixade stallet och red. Tackar gudarna för ridhus i detta vädret. 
Har hängt i soffan med Janne och Karro hela kvällen. Dansat oss varma till Lördagens bravader. 

GÖTLABORG..Spontant är alltid bäst. Hade gått och lagt mig..5 min senare fick jag en snap från Alice. En kvart senare satt vi i bilen påväg till Göteborg för att hämta hem 2 tjejer. Nu 2h senare ligger vi äntligen till bädds.. Godnatt vänner!

ASIA SPA..

Dem 2 första semesterdagarna har gått. Igår var det stallhäng och Avskedsiddag för mami&papi som åker till Norge i 5 v... 
Idag tog jag min första löprunda efter mina behandlingar. Utan smärta!!! Dock bara 1km löpning nu i början.. Så drygt. Sagta men säkert går det framåt. Passat Leyton i eftermiddags och tillbringade kvällen på Asia Spa med syster&togge. Så behövligt i detta pissväder.

MIDSOMMARDAGEN..

Lördags..efter bara 2 h sömn vaknade gänget upp i en kall husvagn. Åt frukost, pratade om gårkvällen och solade. Kan ett bakishäng bli så mycke bättre?.
Hem och göra sig i ordning för 20-års middag för Mathilda. God mat och gott häng. Hamnade i säng vid 01 efter en roadtrip till Morup..?

MIDSOMMAR 2015..

Midsommar. Den bästa på länge. Började kl 9 med att springa runt på torget med Viktor. Köpte kransar och jordgubbar. Köpte mat inför kvällen och fixade iordning logen som vi skulle vara på. Kvällen fortsatte med lekar, dans, käk och så många skratt. Kl 06 somnade vi i husvagnen..

18/6


Torsdag..näst sista arbetspassen innan min 3 veckors semester börjar. Grymt mycket folk på Hajen idag!! 
Precis kommit hem från fotbollsmatch med Pontus. Galtabäck -Långås/Morup. SVIIIIIIN KALLT!!! Lönade sig med vinst i slutändan. Nu är det film nerkrupen i soffan under massa filtar. Upp tidigt imorgon för att köpa kransar på torget med Viktor. 

MIDSOMMAR IMORGON..
Imorgon är det midsommar! Ber till gudarna att vädret bli bra bara.. I söndags träffade jag Pontus efter hans resa i Kroatien. Käkade grillat med hans familj, så mysigt! 
Resten av veckan har bestått av jobb. Bor själv i brorsans lägenhet nu, 3 veckor framöver. 

FREDAG..
Min kväll igår var så bra!! Rosé och sol, beerpong och dans inne på Oscars. Slutade med att vi låg 3 st i en 2 sist soffa. Funkade det med. 

Startade lördagen med frukost i socitetsparken med Janne. Det tar på krafterna att vara ute och slarva. 
Ikväll testar vi på något nytt...Falkenberg.
Nu: sova!

FREDAG..Igår kväll satte jag, Janne & Karro oss vid havet och åt pizza! Så mysigt. 

Det är fredag! Ledig och sol. Kan det bli bättre? Ligger och solar och ska om en stund hoppa in i duschen och ladda om för kvällens utgång. 

TORSDAG..
Hallå! Jag lever. Det senaste har det varit en helg i Göteborg med ett gäng från Varberg. Summerburst var kallt men riktgt kul. Det bästa var ändå hotellfrukostarna på Gothia där vi sov. Balen och studenten, jobb och skaffat truckkort. Häromdagen tog jag och Janne caben ut till Tre toppar och åt glass i solen.