TISDAG..




Jobb 6-13.30! Storstädat rummet, gympass med Bessi. Ser sååå fram emot en ledig helg och utgång med brudarna!! 

MÅNDAG..



Måndag igen..jobb 6-15! Precis kommit hem från ett pass på gymmet. Armar och ben stod på schemat. Fick även invigt mina nya shorts idag och visat upp mina vita ben..
Nu läggdags..imorgon väntar iobb!!


SÖNDAG..





Avslutade min söndag på 6 års kalas hos Dante 🎈

27 ÅRS FEST..







Gårkvällen var super. Käkade taccos med Hanna och Arna innan vi åkte till 27-årsfest. Rolig fest och kom inte hem förrens 5 efter en lång taxirunda..


ONSDAG..




Ledig onsdag!! Startade dagen med 1h powerwalk, det bästa utav allt är frukosten efteråt. Mötte upp Janne i stan för en fika och shopping. Ett tag sedan jag träffade henne nu..❤️ 
Ligger i soffan och ska snart gå bort till gymmet för ett bootcamp-pass. Trevlig kväll på er!

FRÖLUNDA - LULEÅ..





Igår var jag, brorsan, Ebba, Emelie, Gustav och Pontus i Göteborg och kollade sista kvartsfinalen mot Luleå. Fullsatt arena och en stämning som var från golv till tak. Vinst och vi är vidare till semi. Sååååå galet gött!!!!! 

CK..


Jobb 10-19. Ett grymt träningspass, 40 min trappmaskin, mage och chins. Gick därifrån med glädje för 2!!! När jag kom hem låg det en försenad födelsedagspresent på bordet från faster och farbror. Ck parfym och för er som inte luktar på den, gör det! Sååååå god. Taaaack!!! ❤️

LÖRDAGS..



Bilder ifrån i lördags när jag och grabbarna hade filmkväll. Godis, öppen brasa och ihop tryckta i en och samma soffa. 

SÖNDAG..





JSM BROTTNING..



Hallå!! Ledig lördag och uppe med tuppen ändå. Kl 10 var jag redo för att kolla JSM i brottning. Första gången i hela mitt liv och det var riktigt roligt. Suttit i hallen i 6 timmar och äntligen hemma!! 

FREDAG..



Min fredagkväll bestod av taccokväll och  let's dance med Sara, Pontus och Mikael. 

FREDAG!!

Äntligen Fredag och äntligen ledig helg!! Jobb 6-13. Gjort ärende, handlat och snart dax för ett bootcamp-pass. Ikväll är det taccokväll med ett gäng vänner. Så skönt att inte vakna upp bakis imorgon och istället kunna träna. Trevlig helg på er!
 
Måste tipsa er om barsen på bilden. Riktigt god!!

INKÖP DET SENASTE..

 

PRESENTER..

Edblad armband och presentkort på Hälsobrunnen från Alexsandra och Janina, presentkort på Elgiganten från brorsan, kastrull-paket från syskonen, prosecco från faster med familj. Så nöjd!!

GANT..

I födelsdagspresent utav syster  & Torgny fick jag 4 st Gant handdukar. 2 badlakan och 2 till händer. Sååå fina!!!!! TAAAACK!!!♥

BROR 25!!






Jobb 6-12 och kalas för bror min nu ikväll. Träningen fick stå över idag..fått benhinneinflamation..därför jag haft så galet ont när jag sprungit. Nu: läggdags. Jobb imorgon, sen ledig helg. Lugn blir den också.

TISDAG/ONSDAG..






Hallå...häromdagen när jag tränade så spräcktes mina byxor rakt på rumpan.. Tur var jobbar Benjamin på Intersport och hjälpte mig med ett par nya. Tack!!!

Igår var det cirekepass. Ett sjukt sådant! Aldrig svettats så mycket, men så kul det var. Efter passet körde vi trappan 20 min + mage. 

TISDAG..



Kondition + mage på gårdagens träning.. Skulle sätta mig ner efter en övning och spräckte mina nya byxor mitt på rumpan.. Ska snart ner till Intersport och få dem bytade av Benjamin.  
Jobb 6-13 idag. Sitter i lägenheten och precis ätit. Ikväll är det träning!!! 

MONDAY..




Ser ni vad min bil glänser? Tvättade den efter jobbet och jag längtar så tills jag kan cabba ner!!! 
Har sprungit runt på stan och letat present till pappa som fyller imorgon. Snart dax för träningen innan jag beger mig till lägenheten..

SÖNDAG..


Godkväll! Ligger och kollar Wallander med Alexsandra. Hon får hålla mig nattsällskap nu när jag bor själv. Måndag imorgon och det bästa av allt är en ledig helg att se fram emot. 

20 ÅR!!




Lördagen började med jobb 6-13. Slängde mig i sängen och sov några timmar innan jag var redo för 20-års kalas. Familjen + Janne och Alexsandra. Fina paket!! som jag visar imorgon.  
En svängom Havanna innan vi stod och dansade inne på Oscars. Efter nattamat tog vi taxin hem och somnade alla 4 i en och samma säng. Bra kväll!!

FREDAG..




Efter fredagens cirkelpass mötte jag upp grabbarna på Hajen och köpte käk inför kvällen. Gjorde pizzor, tjötade och hade en bra fredag.

LEDIG FREDAG!




Vädret i Varberg är så fint! 09.30 var jag på cirkelpass som gick super. Handlat och gjort systemet-debut inför morgondagen. Laddar upp för ytterligare ett träningspass! Ikväll är det häng med vänner.

TORSDAG..




Godkväll! Storstädat huset i 3 timmar inför lördagens festligheter, banken och jobb 15-21. Precis kommit hem och nu är det tv-häng med brorsan. Imorgon är jag ledig och det ska bli såååå skönt!!

20 ÅR!!





Min dag idag!! Kunde inte fått tillbringa den på ett bättre sätt. Så fina människor runt om kring mig❤️. Vaknade med en snap från J & A när dem sjöng. Fått fina paket, gratulationer, jobbat, tränat och ätit middag med familjen. Sist men inte minst klampande de in 4 goa och överraskade med blommor och ballonger. 

DEM..



Åh dem ❤️!! Efter träningen hoppade jag in i duschen och sedan hem till J & A. Invirade i varandra, godis och på tok för mycket skratt!! 

JUST NU..


Precis slutat jobba och sitter och pratar med Alexsandra. Tar igen en vecka ifrån varandra. Såå behövligt och äntligen så har hon kommit hem från skidsemester. Så grymt stolt över hennes prestation i halv Vasan!! 
Ikväll är det träning och sedan filmkväll hos brudarna ❤️

SÖNDAG..



Bakishäng hela dagen med Ted och Janne. Häng i soffan, donken och snack om gårdagen. Många goa skratt!!

SPONTANT ÄR BÄST..






Gårkvällen var sååå goooooodi. Spontant blir alltid bäst. Förgrogg och fix med Ted och Janne innan vi tog taxi till dem andra grabbarna. Där gamla vänner också tittade förbi, såå kul! Vid elva släppte taxin av mig och Janne på Havanna för en rolig drinkkväll. Klockan 04 tog vi taxin hem efter en rolig efterfest! Galet.

SATURDAY..






Godmorgon lördag!! Precis kommit hem från Havanna där jag och Janina ätit gofrulle! Ligger i sängen och ska snart pallra mig bort till gymmet. Hade!!!

FRIDAY NIGHT..



Grymt träningspass. Tabata och 20 min trappmaskin. Middag med familjen. Massage och mys hemma hos syster&togge. Hämtat Janne från jobbet. NU: ska vi nana, upp tidigt imorgon för frulle på Havanna ❤️!

FREDAG!!



Äntligen fredag och äntligen ledig helg!!! Träningskläderna är på och inväntar fredags bootcamp. Kvällen blir lugn och imorgon ska jag och Janina mysa på Havanna.

EN NY TATTOO..



Den saken jag skrev igår att jag skulle göra, var att en ny tatto skulle skapas. Kl 17 låg jag på bänken med stöd av Janina. Kommer dock få fylla i o:et och förlänga linjen i början på meningen.

NEW..




KUNGSMÄSSAN..






Eftersom både jag och Janne var lediga idag så kände vi för att passa på att åka upp till Kungsbacka. Åt lunch och shoppade. Visar er senare vad jag fick med mig. 
Är tillbaka i Varberg igen och kl 17 händer det spännande saker!!

VISAGE..



En ansiktsbehandling på Visage startade min torsdags morgon. Verkligen inget att klaga över.

TORSDAG..


Godmorgon!! Bootcamp och 20 min trappmaskin med Viktor var gårdagens pass. Bästa dagen på veckan, iallafall när det kommer till träning. 
Slängde mig i duschen och tillbringade resten av kvällen med Janne och en rulle film inna båda somnade som två stockar.
Idag är jag äntligen ledig!! Ber till gudarna. Frukosten är i magen och ska strax ta mig till stan, där de väntas ansiktsbehandling.

#NIKEAIRFORCE1



God eftermiddag! Hemkommen från jobbet, 8-15. Sååå galet mycket att göra!!! Inväntar kvällens bootcamp, woho!
Hämtade mina nya skor på posten innan, sååå snygga!!! 

TISDAG..






Jobb 6-13, en välbehövlig fika på mingan med Alice och genomfört ett dåligt träningspass.. Träningen går förövrigt ner i botten just nu...mitt mål är en aning långt borta, självkritisk och så onöjd! "Idag är en sån dag", godnatt!