HA DET MINA VÄNNER..








NEW..




SISTA MNUTEN KÖP..


Inatt åker vi!!!!!!! Hör av mig när jag kan. Sol, bad, alkohol och Emy. Kan inte bli bättre!!

Q | A


 Maglinnerna är ifrån H&M.

ONSDAG..



Min Onsdag tillbringades med pojken ovan. Blev bjuden på go pizza och kvällen kunde inte bli så mycket bättre. 

TORSDAG..




Torsdag. Vaknade upp i en go säng med en varm pojk bredvid mig. Dagen har erbjudit sol, mys och en härlig kväll hemma hos Sofie. Fått fixat naglarna nu innan resan. Bara 2 dagar.. Men först 1 jobbpass och lite plugg kvar. 

FIXAR NAGLARNA..










INTE DET JAG VILL JUST NU..


Har gjort min livs första sjukanmälan via jobbet. Förkyld som en...jag vet inte vad. Känns jätte varm och halsen börjar krångla igen.. Åker på lördag. Kul! 

NYTT INFÖR RESAN..




GÅRDAGENS JOBB..






TISDAG..








NEW..




BLEKER TÄNDER & PLUGGAR..




Härligt men svettigt pass på gymmet. 5 km sprungna på 25 min. Ligger i sängen och ska strax ta tag i mina sista uppgifter för hela gymnasiet. Så Skönt. 
Lång dag idag. Bränt ihjäl mig och ser mer eller mindre ut som en kräfta. Sova om eb stund och imorgon ska jag möta upp Julia så ska vi på teater med skolan......

SHOPPING ÄNDA TILL SÄNGEN..




När jag kom hem från dagens tränings hittade jag några påsar på sängen. Bikinis och världens bästa ansiktsprodukter.

NEW GHD..




Totalälskar min nya plattång.

LITEN DEL AV ALLT..


Här är 1/5 av det jag fick med mig hem idag. 

MÅNDAG..



Godmorgon härliga måndag. Just nu: gekås med familjen. 

LEDIG IMORGON..




Har verkligen haft en super bra helg. Umgåts med mina fina tjejer och en lugn men mysig lördag. Lever verkligen i eb härlig bubbla nu. Åker om 6 dagar!!!! 

JUST NU..




SÄNDAG..







MORSDAG ❤️











Friade morsdag på Fridas med 3-rätters. Världens bästa mamma ❤️❤️

JUST NU..


Sitter på en halv timmas rast och är alldeles för trött..skulle skippat sista glaset vin igår. På hajen bjuds de på tårta. 


JUST NU:






ROLIG FREDAG..






NY BIL..



Pappas bil är hemma. 

TORSDAG..


Hemma från en mysig kväll med ett bättre sällskap. Ligger i sängen nu och äter jordgubbar och slocknar vilken sekund som helst. 
Fick ett samtal från pappa i eftermiddags. Han bad mig cykla ner till Volvo för att kolla på en sak. Dör står en liten Silvrig bil till mig. Pappa köpte också en ny bil till sig. Så imorgon får vi hem pappas nya. Och min har jag inte bestämt mig än..skulle överlägga till imorgon om jag vill ha den eller inte. 

VÄRLDENS BÄSTA REKTOR..




JOBB..


Sitter på sista rasten nu. Slutar 15. Vill verkligen ut i fina vädret nu.

KAFFEPAUS..



Efter jobbet cyklade jag hem till min fina barndomskompis, gamla klasskompis och Baldejt för lite planering av bal och kaffepaus.

LÖPNING..



Äntligen kan man springa ute. Tycker det är så jäkla kul. Istället för att svettas ihjäl på ett varmt gym nu i sommartider. Har sprungit 8 km nu på 34 min. Var helt skakig i kroppen när jag kom tillbaka. När jag sprang samma runda häromdagen pw jag halva för att jag trodde att jag inte "orka" mer. Och idag sprang jag hela utan ett enda stopp. 
Mitt mål nu är att springa milen runt 45. Nästa år ska jag bannemig springa Göteborgsvarvet.

TODAYS..






ONSDAG..






Underbart väder. Började 11.2, men när jag kom till skolan var lektionen inställd. Så gick till stan med Jolin. Lunch och shopping stod på schemat. Fick även beställt studenttårtor. Skönt att ha de fixat. Nu är det jobb mellan 16-19.30 

...




GOTT ATT VARA FRÄSH..




Milen sprungen/pw. Sprang i endast linne. Så himla skönt. 
Resväskan är framme och packningen har börjat. Gott att va i tid ;)

❤️❤️




Suttit på EH och fikat med tjejerna och tjötat. Dem få är mig verkligen på bra humör ❤️❤️

❤️❤️





RABARBERPAJ..




SPAIN..


 Hemma från jobbet. Så himla trött. Ledig imorgon. Ska bli så skönt. Fick egentligen förfrågan om att jobba imorgon också men tacka nej för en gångs skull! 

NEW..



Från stan fick jag med mig en ansiktskräm. Min tog slut igår så var i stort behov av en ny. Total älskar detta märket. Så grymt!

MÅNDAG..





MÅNDAG..


Trött som bara den. Vädret gör inte det bättre. Sitter och käkar frulle. Ska snart bege mig till skolan i en timma. Sen jobb. 15.45-20. Skönt med ett kort pass idag. "Bara" 5 jobbpass den vecka..:)

RÄK&VIN-MYS!!







LÖRDAG..


Har jobbat mellan 10.30-15.45 i detta vädret...jaja tjänat pengar iaf. Träningskläderna är på. Ska ge mig ute på en löprunda. Så får vi se vad som händer ikväll.

MMMMMMM...




Så värd detta!

LÖRRUNDA- CKECK!





Slutade jobbet 20.. Tog cykeln hem och satte på mig träningskläderna och gav mig ut på en löprunda på 40 min. Härligt!!

JOBB..






Fick gjort min gymnasieredovisning. Skickat in ett arbete, och äntligen har jag inget efter mig längre!!! 13.30 satt jag i kassan på Hajen. Bilderna är på mina tokiga kollegor.

TORSDAG..


Ett grymt träningspass. Konditionsträning på 5 km som avslutades med lite mage. Ligger i sängen och borde sova..men istället är det plugg som står på schemat. Redovisning av gymnasiearbete imorgon och har inte ens börjat.

PIZZA..



Precis ätit pizza med lärarna. Ibland får man unna sig. Dax att sätta igång med plugget! 

TORSDAG..



Godmorgon. Ett sms till rektorn och jag fick ta lite extra sovmorgon. Sitter i skolan nu och har checkat av ett prov vilket även blev godkänt och lite till. Har även gjort klart 1 inlämning. Sitter och pluggar nu och lyssnar till när min rektor spelar piano. 
Inte mycket kvar nu. Börjar äntligen se slutet. 

HEMLIG BEUNDRARE..


Detta låg i brevlådan när jag kom hem efter en lång jobbdag. Kunde inte passa bättre. Tack minis ❤️

JOBB VA DE JA..


Tjeckade av 2 redovisningar i skolan och därmed avslutade 2 kurser. Underbart. Sitter på min sista rast nu. Jobbar mellan 14.30-22. Huvudvärk och trött som bara den. 

NYTT!



Köpte med mig nya bikinis från stan idag till resan och sommaren. Ska bara köpa underdelarna till den vita och till den svarta.

FIKA..



Sitter och fikar med bestie och pratar om allt mellan himmel och jord. Ska snart ta bilen till brorsan så ska Emelie fixa våra balfrisyrer.

❤️.





......


Blivit väckt av byggarbetar två dagar i rad 1 meter från min fönster..gör inte de bättre när dem kacklar på något annat språk.. Ghkjdeovggpp, så låter det!

MÅNDAG..




Goddag! Precis kommit hem från ett jobbpass mellan 10-15. Har testat studentklänningeb och balklänningen. Lite saker som ska fixas sen är jag helt klar. Ska sätta mig och plugga innan jag drar iväg till gymmet. Ikväll står plugg på schemat..likaså resten av veckan.

SÖNDAGKVÄLL..






UPP ÖVER ÖRONEN...

 
19 dagar kvar tills jag åker till Magaluf..Vägen dit kommer enbart bestå av plugg!! 
 

GYMNASIEARBETET INNE!!!


Nu är jag så värd grill!! BARA 12 uppgifter kvar........


JOBB..


Tillbringat min dag på jobbet mellan 11-16. Älskar söndagar, dubbelt betalt!! Bjöds även på tårta idag. Gott! Har kommit hem och sitter och pluggar. 

LÖRDAG..


Pizzan igår blev så otroligt god. Och hela plåten tog slut. Tittade ESC med Ebba och Saga innan jag åkte o hämtade storasyster från jobbet. Kollade resten av ESC o vinnaren var inte rätt!!!! Somnade gott i soffan efter röstningen. 

JUST NU..



Mesans mina vänner e på jippodagen så har jag jobbat och nu käk. Va inte alls taggad på de..men får hoppas att dem har kul utan mig! Vilket är svårt ;)

TODAYS..






Snart dax för jobb.. 15.45-22.

FREDAG..



Klockan ringde inte imorse vilket ledde till att jag stanna hemma idag. Har precis duschat, ätit frukost och ska strax plugga. I eftermiddag väntas jobb. 

TODAYS...





Hemma från skolan. 12.30-15.00 så blev eb lugn dag. Ligger i sängen och ser ut som en dränkt katt efter allt regn.. Ska snart sätta på mig träningskläder o dra mig till gymmet. Men innan de: plugg!

JOBB..


Efter skolan cyklade jag i ösregn till jobbet. 16-20.30! Ligger äntligen i sängen nu, nyduschad och fräsch. Ska försöka göra lite plugg om jag inte somnar..vilket är väldigt nära nu!

❤️❤️❤️..


Total älskar denna låten. Ifall inte Sverige vinner eurovison så gör denna lätt det!

ONSDAG..



Vaknade upp som en zombie. Pluggade till 03 inatt. Har precis käkat frukost och ska snart fixa mig inför skolan. Ska avsluta en kurs, himla skönt!! Träning får jag ta efter jobbet. Puss o kram!

PLUGG..


Godkväll! Hemma från jobbet. 5 timmar avklarade och nästa lön är välkommen. Har fått gjort 3 uppgifter klart idag. Bra jobbat Matilda! Inatt vaknade jag minst 20 gånger mellan 01 och 05..hoppas på bättre sömn inatt. Imorgon börjar jag 13.30 så innan det ska jag hinna med gymmet för vid fyra väntar det jobb. Ja det är så mitt liv ser ut nu. Skola, jobb, träna, äta och sova.

TISDAG..


Har totalt gått in i väggen!! Orkar inget. Skolan tar kol på mig. Har närmare 15 uppgifter som jag lagt på hög. Jobb flera dagar i veckan och träning på det. Studentdagen är med än välkommen. Men först 1 vecka i Magaluf med emsan ❤️


NYTT..





Gick en sväng på stan med mamma i fick med mig lite nya saker. 

❤️❤️❤️




❤️❤️❤️..





Tillbringat med bakissöndag med mina knasbollar. 

PARTYLÖRDAG..




Trevlig utgång med för mycket alkohol. 

Just nu:




PARTY..



Det står fest på schemat. Puss hey.

TAACOFREDAG..




Godkväll! Skulle egentligen jobbat till 19 och efter det träffa bästis. Men fick jobba över till stängning, 22. Raka vägen hem och laga taco med syrran & Elin. Mysigt. Imorgon står utgång med schemat.

RAST PÅ BÄSTA SÄTT..




NEW - BARBOUR


Woho! Fick hem min Barbour jacka idag. Ännu en jacka till samlingen ❤️❤️❤️ Kommer passa utmärkt nu till sommaren eftersom den inte är så varm. 


MICHAEL KORS - NEW


Häromdagen fick jag en IPhone 5s. Vilket var välbehövligt eftersom min andra iPhone knappt hade något glas kvar. Så idag införskaffade jag mig ett skal och eftersom jag är ett stort fan till Michael kors var ju valet klart :)


ÄNNU MER PAKET..❤️





NEW..






MOT STAN..





SUN!!




PAKET TILL MIG..




Fick hem paket med plagget ovan. Helt förälskad ❤️❤️❤️

FREDAG..



Godmorgon. Sitter ute i solen och käkar frulle. Ska sola några timmar innan det är dax för jobb i några timmar. Ikväll får vi se vad som händer.

TORSDAG..



Vart tog värmen ivägen? Sitter hos syster och har precis grillat korv. Innan dess har vi varit och hälsat på mammas kusin på Getterön där dem har sin husvagn. Träffade dem 1:a gången förra sommaren. Och nu känns det som vi känt varandra hur länge som helst. 

Dagens..