SÖNDAG..


En stor anledning till att jag sällan dricker och haft uppehåll med alkoholen är dagen efter. Gårdagens bravader satte mig på plats idag. Efter nyår är de slut på det roliga och allvaret börjar.

LÖRDAG..







Min lördag var hur bra som helst. Jag, Hanna och Arna lagade taccos i brorsans lägenhet innan vi begav oss till Viktor med ett härligt gäng. Hela gänget förflyttade sig 30 m bort hem till Mange där vi stannade till 06. Då jag hamnade i sängen efter en rolig taxirunda med en rolig chaffis. Jag måste gjort hans kväll ;)

GYMGROSSISTEN

Köpte mig nytt proteinpulver och nya aminosyror. Kände för att byta smaken då Mangon blivit tråkig..

⛄️






JULAFTON

Min Julafton var hur bra som helst. Mat, godis, Kalle, familjen, lekar och klappar. Precis som en julafton ska vara.

JULKLAPPAR..

 

HARDANGERVIDDA

 

HALLON & LAKRITS GLÖGG

Som många vet jobbar jag på Ica Hajen. Detta året har vi fått in gögg på Saturnus med olika smaker. Köpte med mig Hallon & lakrits och Delicatoboll. Hallon/lakriten var magisk!! 

HELG




Så var denna helgen över.. I fredags hängde jag hemma hos syster&togge❤️. Lördagen bestod av jobb! Hela Sverige var på Hajen och så sjukt mycket att göra nu!!!! Efter några timmars sömn hämtade Hanna mig så åkte vi på spelkväll långt in på natten. 

Idag har hela familjen Mårtensson bakat julgodis! 

CONVERSE

 

18/12





TORSDAG..



Testade på att göra pepparkakskryddad löfbiff, sallad, vitlökssås i libabröd. Riktigt gott, recept finns på Arlas hemsida.

Ytterligare en ledig dag. Går upp 05 varje morgon, men att få sova till halv tio är rena drömmen för mig. Städat huset, varit på gymmet och kört armar. Fått tillbaka problem med andningen och halsen igen (ovanligt?!). Men passet gick helt ok! Efter nyår ska jag köra intensiva veckor med både kost & träning. 

PB..


Jobb 6-13. Gymmet och körde igenom benen lite snabbt. PB i marklyft trots tom mage och trött. 70 kg. 

Äntligen ledig imorgon! Sovmorgon och bootcamp.

JULFEST









Helt fantastisk kväll igår med världens bästa kollegor!! God mat, mycket mat, dans för hela bunten och shit vad kul jag hade. Vid 4 somnade jag jämte Alice efter god nattamat. 

PERSONALFEST..




Redo för en kväll på Sociten med Hajen & Kvantum! Ska snart bege mig för att hämta Arna sedan vidare till Hanna för förfest med tjejerna. 

HÅRPORTEN..



Idag efter jobbet åkte jag till Hårporten och fick klippt av en rejäl bit av Linn. Så duktig är hon och jag är nöjd som vanligt. 

Hämtat killarna på dagis och skola, kört dem till hockeyträning, handlat och nu träna! På lördag är det personalfest med Hajen & kvantum på sociten.

PEPPARKAKSBAK..





Igår efter jobbet körde jag hem till syster och blev bjuden på mat och bakade pepparkakor 🎅🎄

VI HAJAR..





Igår var vi ett härligt gäng hajar hos Viktor och åt julmat, spelade spel och hade de hur mysigt som helst. Kom hem halv fyra efter 2 filmer i soffan med Sofie, Fredrik och Viktor. 

BEN/RUMPA


Igår körde jag ett gymt ben/rump pass. PB i benpressen. 2 st 155 kg. 10x4 147 kg! Har sån sjuk träningsvärk både i ben, rumpa och mage från magpasset med Mirelle i Tisdags. 

FREDAG..



Dagarna rullar på. Igår var jag ledig oxh tillbringade lite extra tid med mamsen. Shopping och fika på stan ❤️ 

Äntligen fredag? Min tur att jobba helg så ingen sen fredag för mig inte. Har jobbat 6-14. Påvägen hem så fick jag sitta i kö 1 min hemifrån..så irriterande.


SVEA..



När jag och Ebba gick på stan härom dagen och handlade julklappar fick jag med mig bland annat men ny vinterjacka (ej behövligt, men men)

HELGEN..





Det är måndag igen och har jobbat 10-19. Haft en ledig helg, så skönt! Glögg och idolmys i Fredag med syster&togge. Middag hos syster i lördags. Kvällen avslutades med glöggmys med Sofie.