JUST NU..





LÖRDAG..



Godkväll! Sitter just nu under filten, frusen och trött. Suttit i en kall ishall och kollat när Varberg mött Mörrum.
Snart käk och sedan hem till Billy för spelkväll. Imorgon bär det av till Fotskäl för hockeymatch. 

FREDAG..



Jobb 6-15, bootcamp-pass, käk med papsen, duschat och nu Frölunda-Färjestad. Jobb imorgon så läggdags tidigt för min del. 
Imorgon är det spelkväll och kolla Varberg-Mörrum. 

SVAR PÅ KOMMENTARER..

1. Vad jobbar du med nu? - Just nu är jag på Ica Hajen sen några år tillbaka. 

2. Vad har du för planer framöver? - Vet jag knappt själv. Inte bo kvar i Varberg iallafall...Meningen var att jag skulle ta mitt pick och pack i vintras och säsonga. Men eftersom jag fega ur dagen innan ansökningen skulle in så blev det inget med de..STORT GALET MISSTAG!!!!! Tur det kommer en säsong till;) Annars så letar jag lägenhet och funderar på vad jag vill plugga. Inne på butikschef, men imorgon, kan jag slå vad om att det är inriktat på något helt annat.

3. Har du haft/har förhållande? - Yes, haft ett förhållande på lite mer än 2 år. Var dock ett tag sedan nu. Träffat någon enstaka efter det men inget som känts rätt. Det kommer när det kommer brukar jag säga, men visst finns det någon som är mer intressant en andra. Är inte tjejen som vill vara för på, skriva allt för ofta eller bjuda in mig själv. Vill killen ha mig så får han bevisa de!
Så länge han är äldre och mogen så är jag nöjd! 

4. Festar du ofta? - Kan jag inte påstå. Blev 1 gång i höstas, 1 i vintras och några gånger sedan nyår. Umgås man med nyblivna singelbrudar så blir det lätt hänt. 



LEDIG TORSDAG..




Så skönt att få vara ledig idag. Jobbade sent igår så kom inte hem förrens 21.30!
Fick sova ända till 9. Planen idag var att åka längskidor med Alexsandra, men får se hur det blir med det. Ska lägga mig i solariet en stund. Blekare än spöken förtillfället. 

ONSDAG..


Gårdagens pass gick så otroligt dåligt. Sprang 10 min innan jag fick hoppa av. Vaden skriker nej medans hjärnan de motsatta. Jobbar kvällspass idag så ingen träning för min del.
Annars så rullar dagarna på i en väldans fart. Snart är det Mars och vips så är jag 20. 
Vädret är ruskigt dåligt och energin lika så. Ska bli så skönt med lugn helg - jobb och spelkväll med mina kollegor ❤️. Bara 3 jobbdagar kvar.

HÅRPORTEN..



God eftermiddag!! Igår efter jobbet åkte familjen till Gekås. Ebba skulle gå intervju så då passade vi på att shoppa lite. 
Idag stod jobb 6-13 på schemat. Vid 14 hade jag klipp/färg-tid hos Linn på Hårporten. En rejäl bit åkte av och en brunare/viol aktig färg åkte i. Så galet nöjd!!!
Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och bege mig till gymmet och trotsa smärtan i vaden...!

SUNDAY FUNDAY..






Vilket väder det har varit idag!! Lång sovmorgon, frulle, hämtat bilar, powerwalk. Ny vecka imorgon och såå taggad.

LÖRDAG..














Startade kvällen med taccos hos Tamara, innan resten av tjejerna kom. Spel och dans innan vi begav oss till Billy där resten av mina kollegor var. 
Vid 02 mötte jag upp tjejerna efter deras krogbesök. Köpte oss en välförtjänt rulle och vandrade hemåt. Som resten utav lördagarna så somnade jag brevid Alexsandra. Lika bra det.

SNÖÖÖ..




Frukost, stan med Alexsandra och Tamara, handla mat inför ikväll. 
Nu duschen, sen fix inför kvällens bravader

❤️..





En fredag i min smak!! Massa gotte, min bättre och övernattning ❤️. 

BOOTCAMP..



1 tabata - höga knän 
250 benböj 
150 armhävningar 
200 sit ups
100 kettlebell swing 

Allt detta under 30 min 

ÄNTLIGEN HELG!


Jobb 6-15 & äntligen är det hel ledig helg för min del. Har precis kommit hem från jobbet och laddar om för ett bootcamp-pass. Kvällen blir såå lugn och det tar vi igen imorgon 💃

TORSDAG..




Hängt hos Alice hela eftermiddagen. Spelat, sjungit och tryckt i oss semlor. 
Precis kommit hem och ska snart springa bort till gymmet. Janina kom precis hit en sväng. 150 dagars som gäller för henne ikväll. Så himla fin och så himla kul!!! 

EXIVIANCE..



Med mig hem fick jag ett läppstift, läppsyl, maskara, ansiktsrengöring och ansiktskräm.

LEDIG TORSDAG!


Godmorgon! Så skönt att få vara ledig idag. Helt slut i kroppen! Frukosten är i magen, nyduschad och ska alldeles strax bege mig till staden. Hoppas ni får en suverän dag.

KRAMDAGEN ❤️





Godkväll! Dagerna rullar på och det är redan onsdag!! Jobb 6-15. Det enda jag gör nu för tiden är jobbar, tränar, äter och sover. 
Har precis spelat micki couronne och fikat med killarna. Snart dax för ett bootcamp-pass. Veckans höjdpunkt.
Puss och adjö!

TISDAG..


Gårdagens pass gick så galet bra. Körde tabata hela passet igenom. Intervaller, upphopp, squats med hopp på bänk, burpees. Sit ups & armhävningar som avslut. Effektivt och snabbt på samma gång. 

Tisdag idag. Jobb 6-13. Började dagen med att försova mig..vaknade 20 min innan jag började och ändå stämplade jag in 3 min förtidigt. 
Har checkat av ett härligt tabata pass på gymmet. Intervaller, armhävningar, burpees, squats. Avslutade med frivändingar. 

STRONGER..



Jobb 6-15. Kom precis hem och såg att jag hade fått ett paket i brevlådan. Blev genast mycket gladare och fick ännu mer motivation till att springa bort till gymmet. Matchande byxor och handskar. Puss

MINI SPA HÄR HEMMA..



GÅRDAGEN..











SÖNDAG..

Gårdagen va så bra! Var ett gäng brudar på förfest hemma hos mig. Spel och dans fram till taxin hämtade oss och körde oss till ett gäng killar i stan. Vid 04 hamnade jag i sängen brevid Alexsandra ❤️. 
Slängde på oss mjukisbrallorna, håret i en knut och staplade oss vidare till Ica och köpte såå god frulle tillsammans med Malin. 

LÖRDAG..


Jobb 6-13, 1 h Powerwalk ute i de sjuuukt fina vädret! Ligger i sängen och vilar upp mig inför ikväll. Tjejerna kommer hit på vin och spel. Sen får vi se vart kvällen tar oss. 


FREDAG..


Äntligen Fredag? Min jobbhelg så blir inget ledigt för min del. Har precis checkat ett bootcamp-pass, och lite där till. 
Nu: käk med familjen sen INGENTING.

MICKE&VERONIKA..



Kollat bio med Malin och Alexsandra ikväll. Såååå bra film! Vad annars när Hellenius är med? Den rekommenderar jag varmt.

6 KM 🏃💨💦






Hajhaj!! Ledig idag, sköönt! Lång sovmorgon och 6 härliga km på bandet. Avslutade med mage trots sjuka träningsvärken i hela kroppen efter gårdagens bootcamp. 
Ikväll är det bio med tjejerna som står på schemat. 

SPEL..


God eftermiddag. Hemkommen från jobbet 6-15! Vi bygger om på Hajen så tiden går så himla fort. Har iallafall kommit hem nu och spelar spel med lillkillen. Snart dax för ett bootcamp-pass!! Höjdpunkten på veckan.

ANSIKTSBEHANDLING..




Jobb 6-13, Ansiktsbehandling på Grön Skönhet. Så himla skönt!! Avslutade dagen med 7,5 km löpning. När jag kom hem stod en fruktansvärt god sallad i kylen, pappa är bra han!

BALKLÄNNING TILL SALU..




SÖNDAG & MÅNDAG..


Igår var det 5 km kondition och mage på schemat. Idag stod det jobb 6-15.30! Har även hunnit checka av ett konditionspass på gymmet. Idag i form av tabata. Avlutade sedan med mage. Härligt!!! Motivationen flödar.

VARBERGS STADSHOTELL..







Så gott och såå mätt!! 

SUNDAY..




Lördagen var lugn och det är så skönt att inte vara dålig idag!! Är färdig fixad och ska snart åka och hämta Hanna. Vid 12 ska vi bruncha på Stadshotellet med Alice.

RÄKFROSSA..


Min fredag igår var så bra. Räkmiddag, övernattning och Alexsandra. Den kombon är det inte mycket som slår.

LENINBADET..




Häromdagen så spa:ade vi tjejer på leninbadet. Så himla mysigt ❤️

FREDAG!


Jobb 10-15, bootcamp-pass avklarat, nu får jag äntligen ta helg. Nu är det fredagsmys med Alexsandra ❤️

DET FLYTER PÅ..


Så glad! Igår bokade jag och brudarna biljetter till summerburst i Götet. 

TILLBAKA TILL VARDAGEN..









Godkväll! Jobb 6-13. Sedan ett armpass på gymmet med tabata avslut med Emelie. Så skönt att vara tillbaka. Och imorgon är bootcamp-passen igång igen. 
Har suttit på Hotell Havanna hela kvällen med Janina. Käkat 2 rätters, druckit kaffe, drinkar och bara haft en allmänt bra Tisdagskväll ❤️

SUNDAY..




Då var denna helgen över. Lugn fredag, jobb lördag. Kalkonmiddag på kvällen med alla syskon. Vidare mot Veddige där ett härligt gäng spenderade resten av kvällen med dans och spel fram till 07 på morgonen då allihop slocknade. 

Imorgon är det full fart med träningen och kosten! Så pepp.

NY GADDAD..


I tisdags gjorde jag en till tatto. Denna dagen nedanför vaden. Visar bild när den har läkt. 

NYTT ÅR..




Igår var det nyår! Nytt år, nya tag! Middag hemma hos Alexsandra, vidare till Andre, vidare till Erik, vidare till Sociten. Aldrig mer krogen på nyår. Helt omöjligt att hitta varandra.. 4 somnade jag och brorsan på soffan. 

Idag har det varit bakishäng med tjejerna. Gårdagens smink, håret uppsatt  i en toffs, pizza och 9 h fastklistrade på varandra ❤️❤️