BILD FRÅN BRÄNNBOLLSFESTEN..




GRÖNSAKSLANDET..





Bor 5 minuter från en affär som är fyllt med frukt och grönsaker. Tycker det är så himla mysigt med små affärer och dessutom har så mycket att erbjuda.

Förövrigt så blir man helt slut av stt börja 06 på morgonen. Somnade direkt när jag kom hem från jobbet enda till 17. Har börjat få ont i halsen så blir ingen träning idag. Ska försöka komma ut på en promenad.

FRIENDLY FOOD..



Förra veckan beställde jag "Friebdly food" gjord av Hanna Göransson. #hurbrasomhelst
Så idag ramlade den ner i brevlådan och är så himla glad. Sitter och tittar i den nu och vill redan ställa mig vid spisen. 

MONDAY..



Hello. Äntligen kommit hem ifrån ett jobbpass från 10-19! Extremt trött och mår så fruktansvärt illa fortf. Idag fick vi in Julmust till jobbet så var tvungen att köpa #snartjulju!
Strax: käk och sedan sängen. Jobb imorgon 6-13.

KUNGSBACKA, SATURDAY..











I lördags förfestade ett gäng tjejer hos Olivia innan världens bästa Krille körde upp oss till Kungsbacka. Träffade Saga, Ylva och Hamza men fick åka hem redan vi 1 någon gång..nådde min gräns till att må dåligt och spydde till kl 19 dagen efter. Idag är det Måndag och mår fortfarande illa och magsmärtor. HÅLL KOLL PÅ GLASEN KÄRA VÄNNER!!!


LÖRDAG..


Jobb 6-13 är avklarat. Åt världens godaste frukost. Nu är det stan som gäller, köpa klänning inför kvällens utgång i Kungsbacka med brudarna. 

FREDAG..


Äntligen kommit till ro. Jobbade till 15. Checkade av ett grymt bootcamp-pass. Min grupp är så jäkla go, alltid samma personer och vi pushar varandra så otroligt mycket. Sån sjukt bra känsla att gå därifrån helt svettig!! Klockan ör snart nio, har skjutsat syster till stan, duschat, ätit och äntligen blir det soff&idol häng med ett bättre sällskap innan läggdags. Jobb imorgon 6-13!!!

BOVETE-PANNKAKOR


GLUTEN OCH LAKTOSFRIA!! 

Eftersom jag inte äter vetemjöl längre pgr av att det är så dåligt för kroppen. Gör kroppen sur bland annat och man vill ha kroppen så basisk som möjligt.

Så istället för vetemjöl använder jag bovetemjöl. Som inte är ett sädesslag utan en ört. Bovetet är glutenfritt, proteinrikt och innehåller mycket mineraler! 

Recept: 1 1/4 dl Bovetemjöl. 
3 dl mjölk (välj själv om du vill ha laktosfritt).
1 nypa salt 
2 ägg. 

Blanda allt mjöl och salt med hälften och mjölken. Vispa till en slät smet. Tillsätt äggen och sedan mjölken och stek sedan som vanliga pannkakor. 

ÖVERVANN LATHETEN..


Var så nära på att skita i träningen idag. Jobbet tar på krafterna. Men slängde på mig träningskläderna och gick ut på en 8.5 km PW i mörkret. Mycket bra gjort. Med detta sagt ska jag lägga mig och sova. Imorgon väntas en jobb dag 6-15!

ÄNTLIGEN SLUTAT..



Då var 9 timmar i kassan gjorda. Lönen är på kontot. Snart Fredag och det kan inte bli så mycket bättre. 
Ligger i soffan och vilar inför kvällens träningspass. Har stått och lagat mat för dagen och imorgon och det blev lysande bra. Kyckling & quinoa. Haaade!

45 MIN RAST..



Sitter på min näst sista rast och smakar på Billys & Fredrik extremt goda tårta!! Jobbar till 16 och efter de blir det antingen gymmet eller Asia spa.

BOOTCAMP,.


Som varje onsdag har jag varit på bootcamp. Riktgt hårt, men roligt pass idag av Emelie. Är super trött och ska sova. Jobb imorgon 7-16!! 

RECEPT PÅ CHIAPUDDING..


3 msk chiafrön, 2 dl kokosmjölk, 1 nypa vaniljpulver.

Man kan ha i vilken form av vätska man vill tex mandelmjölk. Men godast resultat med kokosmjölk! 

SMÄLT PROTEINBAR ❤️


Ännu ett tips!!! Mikra proteinbars på högsta effekt i 20 sek. Blir som en nybakt kaka. Så gott!!!

PROTEINDRINK - TIPS



Du kanske tycker som mig? Att blanda proteinpulver med vatten eller mjölk bli blaskigt och smakar illa. Här har du ett tips som du kommer älska!! 

1 banan, 1 msk ekologisk kakao, 1 skopa proteinpulver och mandelmjölk. 

HELA LANDET FÖR ROSA BANDET..


Häromdagen gick startloppet för Rosa Bandet. Satt upp skyltar på Hajen och nu är de rosa överallt 🎀. Vi fick ett Rosa Band av företaget, men kände att jag själv ville köpa ett så igår köpte jag ett fint rosa band och även skänkte en summa pengar. Hur smidigt som helst!  Man scannar bara in en streckkod på 20 eller 50:- så går dem direkt till fonden. GÖR DET DU MED!!

HEMMAGJORD MANDELMJÖLK..


Recept: 250 g mandel (helst ekologisk). Lägger mandeln i blöt över natten och tar bort skalet på morgonen. Mixar mandeln med 1,5 liter vatten och 2 tsk vaniljpulver. (Tänk på att inte ta vaniljsocker för då är hela grejen meningslös. Man vill ta bort sockret). 

När allt är mixat häller du vätskan i en nötmjökspåse alternativ nylonstrumpa. För längre hållbarhet (5 dagar) häll på glasflaska. Inte plast. 



LEDIGA ONSDAG ❤️



Så skönt med ledig dag och inte behöva tänka på något. Startade morgonen med  sovmorgon ända till 08.30! Så uppskattat!! 3 timmar mer än vanligt. 
Sitter i soffan, pyjamas på, tv-tittande, filtar, frukost och regnet smattrar på taket. Så mysigt!!!

Som jag sa igår skulle jag göra egen mandelmjölk idag. Sagt och gjort står den färdig i kylskåpet och även på dagens havregrynsgröt. MUMS!!

TUREN PÅ MIN SIDA / 1 MIL I KYLAN



Vilken dag....började 06 och åkte hemifrån 10 i. Möttes av frost på bilrutan. Där stod jag, stressad och hade ingen iskrapa!! Vad gör jag? Var tvungen att göra det bästa utav saken. Hittade en penna i väskan som i ena ändan har en triss-skrapare på 2 cm bred!! Klockan blev 5 i och var tvungen att åka. Ruterna blev immiga, fläkten var på högsta effekt och jag såg verkligen INGENTING!! Svängde höger till en liten väg så jag slapp köra den "stora" vägen. Svängde förtidigt och kom rakt på gräset, cykelbanan. 30 cm från 2 lyktstolpar och diket. Tvärnitade och hoppa ur bilen och började skrapa med den ytterst lilla biten. Folk som mötte mig måste trott att jag var full? För Harregud så farligt. Kunde lika väl varit en cyklist jag smält. 06.01 stämplade jag stressad och chockad in på jobbet. 


Trotsade kylan och regnet och begav mig ut på 1 mils PW med 3 kg extra vikt. Äntligen börjar promenaderna ge lite. Nu är det soffhäng och imorgon är jag ledig. Hallelujha!! 

VIKTER PÅ PW..


Fick hem ett ytterligare paket idag från Sportamore. Ankelvikter som förhoppningsvis ger lite motstånd på PW. Häromdagen när jag och Mirelle tränade rumpa använde vi hennes vikter vilket var riktgt bra! Mina vikter är 1,5x2

HEMMAGJORD MANDELMJÖLK..


Hallå. Mandeln ligger i blöt och här ska göras egen mandelmjölk. Så mycket nyttigare och innehåller bara mandel, vatten och vaniljPULVER. En hel del mandelmjölk man köper i butik innehåller väldigt mycket socker. Alpro har kommit ut med en osötad men som dock innehåller massa andra ämnen som inte är bra! Återkommer med recept:)

EKOLOGISKT..


Tänker mer och mer på att köpa ekologiskt vilket är både bra för oss och för naturen. 

SMOOTHIE / RECPET


Har fått förfrågningar om jag kan lägga ut recepten på mina smoothies. Jag utgår efter boken "101 smoothies" men gör efter vad jag själv vill ha i. 

Till denna smoothie har jag: 1 banan, 1 Apelsin, 1/2 lime, 1 passionsfrukt och kokosvatten (mycket bra för återhämtning). 

SÖNDAG..


Ny tränad, ny duschad och ny äten. Nu: soffhäng framför solsidan och laddar upp inför en ny vecka!!

BEN/AAAASSSS



Stoppar i mig käk och snart ska jag bege mig till gymmet för att göra veckans 6:e pass. Idag står ben/rumpa med Mille på schemat. 

MYSKVÄLL MED JOHANNA..



Igår jobbade jag 06-13. Körde hem och slockna på soffan som vanligt nu. Slängde på mig träningskläderna vid fem och gav mig ut på en jätte runda. Sen tillbringade jag min Lördagkväll hemma hos Johanna. Kunde inte bi så mycket bättre.


FREDAG..





FREDAG..




Startade dagen med bootcamp 08.30! Klockan 11 befann jag mig på jobbet och gör fortfarande. Njuter av dem sista minuterna på rasten. Slutar om 1 timme. Sen får jag äntligen njuta av ledighet tills kl. 06 imorgon! Ytterligare en helg med jobb. 

COCONUT..




KVÄLLSTRÄNING...



Precis kommit hem. Blev ingen pw, utan vi valde ett armpass på gymmet ist. Tränar sällan armar, men kommer bli mer nu om jag ska uppnå mina mål. 

ROLIGARE MED NYTT..


Efter jobbet åkte jag förbi stan och köpte aminosyror & nya träningskläder. Helt slut efter jobbet. Men det hindrar inte en PW med Johanna.

ALDRIG SVETTATS SÅ MYCKET..



Shit vilket bra pass!! Kondition i intervaller med mage som avslutning. Svetten rann för oss alla och det är så jäkla härligt!!! 
Ligger i sängen och ska sova. Jobb imorgon. 6-14!!

LADDAR UPP FÖR BOOTCAMP..





NYTT..


Detta låg i mitt paket jag fick från Sportamore. Väska från Nike 249:- Top från Y.A.S 299:- Tröja från Kari Traa 599:-


ONSDAG..


Färdig fixad och redo att möta Onsdagens händelser. Träningsvärk efter gårdagens arm och magpass. 
nu: åka och hämta paket!!

CHIAPANNKAKOR..


Imorse gjorde jag super goda chiapannkakor med kvarg och frukt. Mmmmmmm!

MANGO & BANAN..





TISDAG..


Jobbat 6-13. Precis kommit hem och är helt slut. Senare står det magpass med Mille på schemat. 


LUNCHRAST..


Har sån otrolig träningsvärk efter igår. Sitter på jobbet. 10-19 och direkt när jag kommer hem ska jag bege mig ut på en springrunda. 

NIKE..




En snap, så var träningskläderna på och fötterna gick mot gymmet. Körde ett hårt triceps/bröst med Mille. Var helt skakig, kraftlös när jag gick därifrån. Kunde knappt lyfta vattenflaskan. Bruden körde slut på mig!!

EFTER EN JOBBDAG..


Jobbat 7-14. Handlat. Lagat mat. Röstat rätt. 


FREDAG..





Fredag igen! Startade dagen med ett jobbpass.  06-15! Ställde mig vid spisen så fort jag kom hem och lagade Currykyckling gryta & quinoa. Så galet gott!! 

Slängde på mig träningskläderna och checkade av 1 h bootcamp pass. Så galet kul och bra träning. Ligger i sängen nu (21:15 en fredag?) Japp, upp och jobba kl 06 imon och resterande av helgen likaså..

11 SEPTEMBER..







Igår fyllde mina fina syster 37! Det firades med ett mini kalas med en liten del av familjen. 
Absolut en av världens bästa systrar. ❤️

OUTFIT..





TORSDAG..




Vaknade 8.30 idag och var klarvaken. Blir så när man börjar 06 varje dag. Slängde på mig träningskläderna och drog ut på en 7 km runda. Så jäkla härligt!! Och det bästa var, frukosten efter. 

KYCKLING & QIUNOA..


Testade på ett nytt recept idag som var extremt gott!!!! Citronstekt kyckling och qiunoa som är nyttigt. Ett bra alternativ istället för potatis och pasta. 

MAT ÄR LIVET..


Maten är i magen och energin är på topp! Jag är redo för 1 timmes cirkelpass på gymmet!! 

ONSDAG..




Så underbart!! Fick ta en lång sovmorgon ända till 9 och inte till 05!! Har precis käkat frulle. Hallonsmothie, mitt egen bakade filmjölksbröd jag gjorde igår och chiapudding. Ligger i sängen och ska alldeles strax göra mig iordning för ett jobbpass. Ikväll står bootcamp på schemat! 

KVÄLLSRUNDA..




Innan jag drog ut på en 7 km spring runda så ställde jag mig och bakade 2 limpor bröd som jag visar er senare. 
Löprundan gick så bra! Så kul när jag väl kommer ut... Men det är det steget som är så galet svårt nu!!! Vill komma igång igen.

TISDAG..


Godkväll! 2/6 jobbpasset denna veckan är klart! 6-13 idag och somnade som en stock när jag kom hem. Precis vaknat och ska snart bege mig ut på en runda. Hade!!

KRÄFTSKIVA..










Så galet rolig kräftskiva och födelsedagsfest i lördags!!! Härligt gäng, roliga lekar, god mat och dans på stolarna långt in på natten! 

OUTFIT..





KRÄFTSKIVA...


Förfest med ett härligt gäng!!


HOUSE OF BELLE..


ÄNTLIGEN HELG!!!!!! Jobbat 06-12. Kom hem, fick maten serverad och gav mig sedan till stan och köpte nya kläder till partaj imorgon. 

TORSDAG..


Äntligen ligger jag nyduschad och super lena ben i en nybäddad säng. Jobbat 11-18 idag och imorgon jobbar jag mitt 12 pass i rad innan jag får ta helg. Då vankas kräftskiva och födelsedags party!!   

Nu: Big Brother tittande.

❤️..






BED HEAD..


Fick hem paket med schampoo o balsam idag. Beställt från en sida som är hur billigt som helst. Detta för endast 200:-

NEW..





MARC JACOBS..


Jobb dag 9!!  06-14.30!  Mötte sedan upp Jolin för shopping och fika ❤️❤️

JOBB!!



Inne på min 9 jobbdag i rad. Börja känna bra seg i kroppen! Har rast nu och äter frukost. Såå gott!

UPPSKATTAT..



När jag kom hem från jobbet idag stod detta på bänken!! Så uppskattat. Världens bästa mamma ❤️

ZOMBIE..




Harregud vad trött jag är. Jobbade till 00 igår. Skyndade mig hem. Slängde mig i sängen och försökte sova, vilket tog 2 timmar. Klockan ringde 04 och det var bara att stiga upp. Jobbade till 14 och somnade som en stock i soffan när jag kom hem. 
Börjar 6 imorgon och efter det ska jag träffa Jolin ❤️