IGÅR & IDAG


Gårdagens sjuka pass av Emelie. 6 övningar 50 gånger, under 25 minuter. Helt skakig och utmattad...Men kul var de!




Idag sprang vi 1 mil var på bandet och sedan cykla 1 mil var till Hjärt och lung-fonden. Tillsammans skrapade vi ihop 300:- 

SNART ÄR DET JUL 🎄





Efter ett jobbpass 6-12 så åkte jag och mamsen och handla ingredienser till dagens lussebak och julgodis. Med julmusik i bakgrunden, tomteluvan på så kunde det inte bli så mycket bättre. Åhh vad jag tycker om julen❤️  

❤️❤️❤️




ANSIKTSBEHANDLING..


Ledig onsdag, vilket är super skönt. Körde konditon igår och lite mage på de efter helgens vila och förra veckans 6 pass. Denna veckan blir något snällare...Började min onsdag morgon med en ansiktsbehandling på Grön Skönhet. Även fått bokat massage till nästa vecka, så skönt!!! 
Laddar inför kvällens bootcamp! Emelie ska hålla i det ikväll..så kommer säkert få krypa hem!

FRÖLUNDA + JUL PÅ LISEBERG..










Igår åkte vi upp till Göteborg för att Leyton och hans lag skulle spela i pausen i Scandenavium när Frölunda mötte Djurgården. Frölunda vann på straffar och Leyton var super duktigt. Så roligt att se dem spela. Efter matchen gick vi in på Liseberg och hade en super mysig kväll. Köpte massa fudge och knäck 👌

VAPNÖ JULMÄSSA 🎅













JUL ❤️ Haft en superduper mysig eftermiddag på Vapnö gård med familjen. Ätit varma mandlar, chokladdoppade bananer och annanas, älgkebab, fudge, ostar, korvar, lussekatter, varmchoklad mm. Tur det är jul en gång om året...annars hade jag rullat fram. Men så gott!! 

FREDAGSKALAS..


Jobb 6-15, bootcamp-pass och kalas står min fredag för. Maten är i magen och efterrätten väntas. 

BEN/RUMPA


Ett härligt ben och rumppass. Maxade i benpressen med 118 kg efter 3 set med 100 kg x10. 
Ikväll är det bootcamp-pass på schemat!!!! :D

LEDIG ONSDAG..


Godmorgon Varberg! Så skönt att vara ledig och kunna ta en lång sovmorgon och en lång frukost i soffan framför tv. 
Ska snart fixa till mig och bege mig till gymmet för dagens första pass. Haaade!

RÖDA I SAMLINGEN..





Förra veckan köpte jag ett par gula Urbanears och idag kom jag hem med ett par röda och ett par blå.. Gäller ju att matcha sina kläder. 
Ligger i sängen och laddar upp för ett pass på gymmet..igår stod triceps och biceps på schemat, idag står konditon och mage.

ALLA ÄLSKAR VI MÅNDAGAR..



Började min måndag med frukost, tända ljus och HN innan jag tog en lång dusch. Är färdig fixad och ska snart ta bilen till jobbet. Ni hittar mig i kassan 10-19!! See you there. 

SPRANG MILEN MED EN GALEN ENERGI..




Milen sprungen och energin var på topp!  Ingen trötthet där inte.. Har suttit i en kall ishall och kollat när Varberg tog hem båda vinsterna. Hejja hejja!! 
Nu, soffhäng efter en god middag med la familia! 

SÖNDAG..




Träningskläderna är på och ska snart dra av ett pass på gymmet. Senare i eftermiddag ska jag sätta mig i en kall ishall och kolla när grabbarna spelar hockey.
Trevlig söndag på er vänner! 

JOBB-LÖRDAG..




Ytterligare en helg bestående av jobb. Ikväll sitter jag i kassan fram till 22.

Idag tog jag en låång sovmorgon innan jag och mamsen drog oss till stan. Fick med mig ett vinrött nagellack som kommer passa perfekt nu i hösttider. Hoppas ni får en trevlig kväll, har ni inget för er så sväng om Hajen och hälsa på mig!

VARBERG - HALMSTAD



Ett svettigt pass på gymmet, hem och slänga sig i duschen, taccos med familjen och ishockey tittande med Pontus. En helt klart bättre Fredag!

FREDAG..




Galen träningsvärk i vaderna efter gårdagens löpning. Jobb 8-13 och sitter äntligen i soffan med min goding. Laddar om för ett bootcamp-pass och kvällen blir lugn. Kanske hockeytittande, Varberg-Halmstad.

13112014



Veckorna rullar på och tiden går så galet fort.. Igår sprang jag 4 km innan 1 h bootcamp. 

Idag, torsdag, har jag varit ledig. Fått köpt ett par gula Urbanears som jag invigde på gymmet. Körde igenom ett snabbt armpass med Sara och hennes pappa innan jag kunde slå mig ner i soffan med familjen för en god middag. 

Innan gymmet idag sprang jag och Johan, stjärna själv,  7.5 km ute i friska luften. Sån galen skillnad på att springa ute och inne. Nu jäklar ska konditonen förbättras!!!

LÖRDAG - SÖNDAG


Tillbringade min lördagkväll med Johanna. Lugnt och städat!! Idag är det söndag och har varit ledig hela dagen. Vaknade 7 och la mig i soffan där jag sovit hela dagen. Känner mig inte alls bra...ont i hela kroppen och magen jävlas med mig idag med. Sjuk är det sista jag vill bli..


BILDER FRÅN 05.00 i morse..



Jobb 6-13 och sedan vila på soffan. Kvällen blir lugn och städad. Trevlig Lördag på er! 

GÅRDAGENS BICEPS/TRICEPS..



Körde ett grymt pass med Sara igår..och har sån sjuk träningsvärk idag. 

MAGVÄRK FROM HELL..


ÄNTLIGEN FREDAG!! (Säger jag som ska jobba helg)... Ligger i soffan med
Chocklad och julmust. Jobbat 6-13.30 med magsmärtor from hell!! Skulle egentligen jobba till 15 men magen ville inte som jag. Kunde knappt stå, så lika bra att gå hem. Efter 2 timmars sömn är jag bra igen.

Trevlig fredag på er.

FLYTTA-HEMIFRÅN-SAKER..




Precis kommit hem från stan. Skulle köpt vinglas men dem fanns inte kvar så får beställa dem på internet istället.
Hem ifrån stan fick jag istället med mig 8 kaffekoppar och äggkoppar. 

ASTMA..




Hajhaj!! Så skönt att få vara ledig. Laddar upp inför en helg med jobb. Har sån galen träningsvärk i ben/rumpa efter gårdagens TRX-pass.
Startade min dag på sjukan. Haft svårt att andas i några veckor så tyckte det var dags att kolla upp. Resultatet blev att jag gick därifrån med ett astmabesked och meducin (som dem säger i Pippi). 

Har precis ätit lunch med mamsen&papsen. Ska snart åka ner till stan och köpa vinglas och kaffekoppar. Snart har jag allt till köket!! 
Ikväll ska jag kötta armar med Sara!

PB I 5 KM!!




9 timmars jobb och 5 km på bandet är vad min dag har bestått av. Persade 5 km med nästan 2 min och jag vet att jag kan bättre. Innan 2014 är slut ska jag springa under 25. 
Ligger i sängen och ska sova. Klockan står på 05.00! Godnatt.

MIN HELG ⭐️


Mötte upp K i stan och tog en thailunch.



Åt en fantastiskt god 3-rätters på Jensens. Räkcocktail, rött kött och cheesecake som avslut. 


Gick till en mysig bar och drack vin❤️ 

Shopping med Karolina & Anna.

NEW IN..

Kofta - H&M.  Top-Bikbok

Tröja- Odd Molly. Byxor-Dr.Denim
Glas- Lagerhouse. 
+ ett par skor. 



PRECIS SOM EN SÖNDAG SKA VA..


Har packat upp och kommer snart visa vad jag fick med mig från Götet. Har äntligen fått duscha (bland det bästa jag vet), ligger i sängen med en varm ansiktsmask, sååå galet skönt. Ha en bra söndag vänner!

I VÄNTAN PÅ TÅGET..


Sitter på centralen och inväntar tåget mot Varberg. Har haft en heeeelt underbar helg i Götet med det bästa sällskapet. 

Nu väntas en vecka med jobb och träning. Alltid lika roligt!!