TODAYS..







MJÖLK EN FREDAG..


Som rubriken säger.. En nykter fredag i sin ordning. Jobb hela helgen. Jag klagar inte. Har varit hemma från skolan, pluggat, tränat Aerobic-pass och det måste sätt väldigt roligt ut.. Harregud vad dålig jah var!! Har precis ätit middag med familjen och väntar på att bästisfestis ska komma o hämta upp mig! Bra Fredag med andra ord ❤

TRX-PASS...


Kläderna är på. Ska alldeles strax cykla ner till Atletica för ett trx-pass. Första gången jag går på ett sånt pass, så ska bli spännande! De jag redan vet är att det är jobbigt.. Precis som det ska vara!!

STOREBROR ❤




Efter skolan gick jag hem till brorsan oså tog vi bilen till Gekås. Inte ofta vi spenderar några timmar själva bara vi två. Världens bästa brorsa, lätt!! ❤

SVAR PÅ FRÅGA!

 
Fick en fråga om recpetet på dem nyttiga chokladbollarna. Kan säga att dem smakar inte ens i närheten utav vanliga chockladbollar. I och med att det inte är något fett i så blir dem "torrare" och "tråkiga". Men man tappar sötsuget och blir mätt på en..
 
Släng ihop allt och rulla till bollar.
- 1,5 dl havregryn
- 1 tsk kanel
- 2 äggvitor
- 1/2 dl hackade nötter (hade mandlar)
- 1 tsk kaffe 
- 1 msk kakao 

1 BILD FRÅN IDAG..

 

PEACE

Här får ni en liten tjuvtitt från dagens ena fotografering.

TORSDAG..





NYTTIGA CHOKLADBOLLAR..

 

TORSDAG..

Godmorgon!! Himla bra start på dagen jag fått. Lång sovmorgon. Börjar inte förrens 12.30, underbart! Ställde mig och gjorde bananpannkaka och hallonsmoothie som satt som en smäck i magen. Fick även gjort nyttiga chockladbollar som jag kan ta när jag blir sugen på nått. Som sagt, det är Torsdag, ska alldeles strax fixa mig inför en lektion. Fotografering står på dagens schema. En barnfotografering och en studentfotografering. Hoppas ni får en bra dag vänner, puss!

LADDAR UPP..




NEW!


Msmpulver. Peeling från Maria Åkerberg med AHA & korn från Jojobaolja. Nagelack från Isadora.

EN BÄTTRE ONSDAG..



Kort skoldag. En god lunch på Spis & Deli med ett härligt gäng. En trip o stan med tjejerna får sammanfatta dagen än så länge. Sitter och väntar på bussen som kan ta mig hem. Ikväll står cirkelpass på schemat. Kul!!!




EN ROLIGARE FIKA..

Hade världens charmigaste fikakompis idag..Världens bästa Dantefjante ♥

NEW!

Dessa låg i paketet jag fick hem idag. Ett par träningstights (ja ett par till). 

NEW NAILS..

Suttit hemma hos Sofie hela kvällen. Hon har fixat mina naglar, och är så nöjd!! Saknat den tjejen nått enormt. Satt och pratade i mun på varandra, så mkt vi hade missat.
Så himla duktig för att inte vara utbildad och desstom hur billig som helst. Är ni intresserade så är det bara att höra av er!

I BREVLÅDAN IDAG..

Alltid roligt med paket i brevlådan. Vad ligger det i paketet idag? Visar er senare ;)

CONSCIOUS

Så jäkla god 50% choklad jag köpte på Spis & Delie idag med apelsinsmak. Chockladen smälte i munnen och skulle lätt kunna proppa i mig ett par sånna paket.

THOMAS SABO

Så tråkigt att lägga pengar på Thomas Sabo berlocker. Men ibland får man unna sig lite nytt, och det var precis det jag gjorde idag!

SOLIGA TISDAG..



Jag älskar vädret!! Äntligen vår! Har precis kommit hem från skolan. Käkade lunch på Spis & deli med mins kära vänner ❤ innan jag, Julia och Jolin tog en trip på stan. Fick med mig ngr saker hem som jag visar sen. Nu ska jag åka o hämta killarna på skola och dagis. Inte träffat dem på hur länge som helst. Så ska bli super kul! Löning och sol kan inte bli bättre ❤

KAN INTE BLI BÄTTRE..






God morgon! Precis käkat god frukost och ska snart gå till bussen. Solen skiner och humöret är någorlunda på topp. Sovit 11 h inatt så lär vara utvilad. En kort skoldag idag.. Går hem redan vid två sedan är det fullt upp! Ha en bra Tisdag mina vänner!

PUSS..

Ska bli biff som ni ser.. ;) Skämt åt sido. Hemma från träningen. Hur härligt som helst!! Kondition och magpass. Borde sätta mig med plugget nu....Ska bara hitta orken först!

OUTFIT..

 

I BREVLÅDAN IDAG..

 
Detta låg i brevlådan när jag kom hem idag..Var tvungen att köpa en matchande träningströja till mina skor. Dock skiljde det i färg iaf..
 

UNDERBART VÄDER..




Vilket underbart väder! Är hemma ifrån skolan. Kort dag idag! Somnade klockan 03 inatt och vaknade till bankande för 4:e veckan i rad. Svimmar snart så trött jag är!! Ska snart bege mig ut för en photoshoot i det fina vädret. Sedan ett magpass på gymmet. Puss! 

GREEN TEA..



Te och mys med lillasyster..uppladdning inför en veckas skola! 

SÖNDAG..



1 MIL PÅ BANDET! Helt galet taggad inför en ny vecka. Månadskort på Atletica så ska köra gruppass där med Linnéa sedan Actic upp där till! Grymt!!

HE´S SO HOT I´M GONNA DIE..

Hur snygg är inte Anton? Sveriges största charmknutte. 

MYSSÖNDAG





Ätit super god frulle!! Ligger i sängen med systeryster. Funderar på om jag ska palla mig väg till gymmet och träna kondition framför OS-finalen eller så blir det vilodag!

MELODIFESTIVALEN..




Som sagt..det står melodifestivalen och chockladfondue på kvällens schema. #ätarvadjagvilldagidag ❤

WORK HARD...



Lördagsträning med Alice. Rump/ben träning stod på dagens schema. 

FREDAG..



Äntligen tagit helg! Ett hårt cirkelpass, helt mör i kroppen! Duschade och tog bilen till H-town. Ätit super god mat och nu...massage, det är min stela kropp så värd! Trevlig Fredag!

Smoothie




Go frulle!! Hemma ifrån träningen. Nu väntas OS-hockey och sedan dagens andra cirkelpass innan jag tar helg!!

MORGONTRÄNING..


Uppe med tuppen!!  Börjar dagen med 1 h cirkelpass. Woho!

100 DAGAR TILL MAGALUF!!!

ÄNTLIGEN!!! Fått bokat studentresa till Magaluf med en utav världens bästa människa!!! ♥ 

SVAR PÅ FRÅGA..

Har fått en del frågor ifall jag har pojkvän....och NEJ det har jag inte. Lever ett underbart singeliv! Tycker det är så himla skönt. Skaffa kille kan man göra sen....Har hela livet på mig!

MISSBRUKARE?

Sen i somras har jag köpt minst 10 st solglasögon..Kan vara det bästa jag vet ♥

SUNGLASSES..

Två par solglasögon fick följa med hem.

WHEY-80

Lite av det jag fick med mig idag. Proteinpulver, enbart för bättre återhämtning och muskeluppbyggnad. En shaker och ett par hanskar. Får sånna blåsor på händerna och hatar när det blir förhårdnader.

Äta bör man, annars dör man..

Hemma efter en trip på stan och fixat ärenden med Emma och Hanna. Fick med mig lite saker hem som jag visar senare idag. Nu: lunch och efter det...träna kanske? Puss 


Svettigt pass..



Hemma från 2,5 h på gymmet. 1 h cirkelpass och sedan styrka med grabbarna. Så jäkla roligt!!!! Imorgon slår jag dem i bänkpress....skämt åt sido;)

Celsius..

Häller i mig celsius och inväntar veckans höjdpunkt. Cirkelpass!! Så jäkla roligt! 


POWERWALK..

 
Så sjukt tråkigt väder i Varberg!!! Blir ju mer depp än vad man redan är som student.. Ska alldeles strax gå ut för en powerwalk och rensa tankarna. Puss hey!

GREEN TEA

 
God eftermiddag! Haft en jätte mysig morgon med familjen. Åt god frukost och kollade när Sverige spelade mot Slovenien. Heja Sverige!! 

LOVE..

 

MOTIVATION..

 

SMILE..

Så tråkigt det är att träna axlar/rygg!! Hur som helst gick träningen bra!! Har precis landat i soffan där jag kommer befinna mig resten utav kvällen, med kanske lite plugg? hmm...

Workout...




STRAWBERRY..

 

Innan träning..

Snart dax för ett träningspass. Upplägg av nytt träningschema med instruktör så på dagens schema.

NEW!

Mina yber snälla mamma köpte dessa träningstightsen till mig idag! 

18/2





NIKE FREE RUN

Snacka om snabb leverans!! Fick hem mina nya dojjor idag. Så snygga!!! Vi ska nog kunna springa några mil ihop och bränna många kalorier.

PÅVÄG HEM TILL MIG..

Hemma från en go powerwalk i solen! Äntligen börjar våren kika fram!! Var på teamsportia och la undan ett par träningstights som jag ska hämta senare idag. Har precis kommit hem, och klickade nyss hem dessa dojjorna. 

MORGONTRÄNING..

07.15 ringde väckarklockan och det var dax för cirkelfys..Var 1 sekund ifrån att avboka, men eftersom det inte gick att avboka ifrån mobilen så var det bara att sätta på sig träningskläderna, sätta upp håret i en toffs och springa till gymmet med världens tränngsvärk från gårdagen. Nu är 1 h träning avcheckad för idag! Sitter och äter frukost och ska snart ut i det fina vädret för en powerwalk! Ikväll är det spinningpass som står på schemat. Puss!

#eatclean #haha

Helt slut och skakig i kroppen. Trycker i mig kvälltsmat och snart kallar sängen. Kl 08 imorgon står cirkelpass på schemat. Trevlig Söndag på er!

GLÄDJETÅRAR..

Gåshud till max, glädjetårarna sprutar! SVERIGE ♥

Såkallad "legday"..


En Matilda med vikande, skakande och näst in till krypandes ben tog sig hem efter 1 1/2 h på gymmet med Mille och Tonie. Så jäkla grymt pass idag! Känslan när man springer i takt till den dunkande musiken. Underbart. 

16/2


En kaffe innan ett pass på gymmet är välbehövligt idag!! Riktigt pepp på gymmet idag! Nu jäklar!!

OS-GULD!!!!!!

 
Så jävla grymt!! 2:a os-guldet för Sverige. Medaljerna bara regnar över Sverige nu. Helt underbart att vara Svensk vid detta OS. VIlken insats killar!!!

Just nu:


Hos ett glatt parygäng. Åh vad jag saknar att umgås med dessa vännerna ❤❤

19 års kalas..









 
Hemma från en trevlig kväll med massa tårta och melodifestivalen med ett bra sällskap. Emy har precis kört hem mig. Ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli 01 så att jag kam agera taxi, till fest glada och bröllopsglada människor. 
 

Hatar att jag älskar dig...


 
Morsning korsning!! Tog en lååång sovmorgon. Har duschat och fixat mig. 
Ikväll är det kalas för min fina vän Julia ❤

SKUMBAD..

 
Skumbad, nyrakad, skrubbad, nymålade naglar och tända ljus. Åh vad jag var värd detta!!
 

14/2





ALLA ♥ DAG…

 
Har precis kommit hem från stan. Har fikat med mamma och lillasyster ♥
Min kväll fortsätter med god mat och bilderna ovan...PERFEKT!!!

FREDAG..

 
Så jäkla skönt med Fredag!! Har precis kommit hem från skolan. En kort dag idag.. Fixade några ärenden på stan med Olvan innan vi gick och lånade böcker till vårat jäkla gymnasiearbete....tror jag går och dränker mig snart...

Olvan har precis kört hem mig. Sitter och äter sallad och somnar vilken sekund som helst! Ingen utgång ikväll, istället blir det ett cirkelpass på gymmet och  Alla♥Dagmys med en bättre person.

Alla ❤dag..



Sitter i skolan nu och här bjuds på massa onyttigheter. Tror våra lärare vill att vi ska rulla här ifrån när vi har slutat..

13/2




CHOCKLADGRÖT..

 
Testade på den populära "Chockladgröten". Dock var det inte en 10p i mina ögon. 
 
Recpet: 1 dl Havregryn
2 dl Mjöl
1 msk kakao
1/2 mosad banan
1/2 tsk vaniljpulver
En nypa salt
 
Koka ihop allt och servera med tex banan eller hallon.

POWERWALK..

Hemma efter en 7 km powerwalk med Olvan. Rensa tankarna och förbränna på samma gång, himla bra!

STOCKHOLM..

 
Lätt den bästa resan under 2013 var Stockholm. Älskar den staden och dit SKA jag till sommaren igen!!

MULBERRY..

 

FACEBOOK….

 
Jag får damp på dessa tusentals videos som spamar facebook. Vad är vitsen med att sitta och klunka alkohol framför en film?! Ännu en anledning till att dricka alkhol en vardag..Vart är världen påväg?

I brevlådan idag..

 
Fick hem ett paket från Nelly idag. Mina två svarta toppar, som kommer passa utmärkt nu till våren/sommaren.
Blir ingen utgång för mig imorgon ändå...Så depp på livet just nu..Skolan och vädret tynger en verkligen!! Hade mer än gärna velat spola tillbaka tiden ett par veckor..

BLÅ DÖRREN..

 

13/2

 
 
En kort skoldag idag. Var så sjukt trött imorse så tog mig en egen liten sovmorgon. Tog bussen till skolan och fixade några saker innan jag och Emy fixade några ärenden på stan. På Lördag blir det 19 års kalas för Julia! ♥
Har precis kommit hem, slängt i mig en baugett från Blå Dörren. Ogillar verkligen de stället och blir äcklad av deras mat. Så ofräscht....... Men deras baugetter är himelska.
Ikväll är det powerwalk med Olvan som står på schemat.

OUTFIT

Jacka - H&M  |  Tröja - Maison Scoth | Byxor- Dr.Denim
 
Här får ni dagens tråkiga outfit bild, som togs i detta underbara ljusa väder.......eller?!
Har precis kommit hem från kvällens cirkelpass..helt mör i kroppen. Känns som att jag trillar ihop vilken sekund som helst!! Vill verkligen komma igång med träningen nu och gymma flera dagar  i veckan. Försöker leta motivationen bara..vart hittar man den?

Spis & Deli

 

PIERCING..

 
Efter en god lunch på Spis & Deli (Standard) med Julia och Emy så traskade jag och Julle runt i stan för att leta lite nya kläder tills på Fredag..men fanns inget i våran smak, som vanligt här i Varberg! Istället fick vi inpuls att ta hål i örat. Sagt och gjort så satt det efterlängade smycket där.
Sedan satt vi på dagens sista lektion som var så sjukt rolig!! En kille som var och föreläste om kommunikation och försäljning.
Har kommit hem, precis handlat, och om en stund kommer Julia och Emy hit, så ska vi sola.
Ikväll är det cirkelpass som gäller, och känner redan nu att det kommer bli grymt. Helt hyper av allt kaffe!

Onsdag

Sover så bra när jag inte sover själv. Så nu är jag utvilad och taggad för en solig Onsdag. Dock blev det en stressig morgon.. Sitter i skolan nu och slutar inte förrens 15.20. Ikväll blir det cirkelpass!!

BON APETITE...

 
Dumle/Noblese kakor såhär på kvällskvisten med EMU♥

PIZZA..

 
Plugg och träning byttes ut mot en pizzastund med Emy istället ♥ Tanken som räknades iaf..
 Emy kom och hämtade mig för en stund sen. Varit och handlat på coop och nu ligger vi mätta och belåtna i sängen. Borde ta tag i lite plugg, men det får vänta...

PÅ VÄG HEM TILL MIG..

Häromdagen klickade jag hem llite nya toppar ifrån Nelly. Passar utmärkt till de kommande festerna.

Just nu;


Mysig lunch på Spis & Deli med Samuel och Jolin ❤

TISDAG..

 
Bra start på dagen!! Började med en go frulle på Mignon med Natalie och Olivia.

WORK OUT..

 
Precis varit ute och gått mer än 1 mil och en go pratstund med Olivia. En klapp på axeln för oss!
Ska försöka sätta mig med plugget och få klart någon inlämning. Imorgon startar jag dagen på bästa sätt. Frukost på Mignon med tjejerna ♥

ALLA ♥ DAG…

( En tidig alla ♥ dag present av bästaste Emy och extra mamma!! )
 
Eftersom att jag är singel även denna alla ♥ dag så blir det singelutgång på Oscars på Fredag med dem vännerna som inte har pojkvän. Får väl se om vi hittar några napp ;)..
 




NEW!

 
Fick med mig två smycken hem idag, 1 tröja, 1 par harem byxor och lite annat..

Måndag igen...


Godmorgon! Sitter på bussen påväg till skolan. Försov mig en halvtimma men ändå 10 minuter tidig till bussen. Jag är nog en av få tjejer som fixar sig på en kvart. Förvånadsvärt bra humör idag och hoppas dagen fortsätter i samma spår. Ha en bra Måndag & senare kommer dagens outfit.

TO DIE FOR..

 
Nu till våren ska jag spana efter ett par svarta festklackar. Så snyggt och enkelt till tex jumpsuit eller byxor!

Sunday.

 
Den mest lugnaste helgen på länge. Så välbehövligt!! Ligger i sängen framför tv, plugg och gosar med ett bättre sällskap ♥ Ny vecka imorgon, nya möjligheter! Sov gott vänner och var rädda om varandra.

LILLA JUL..

 
Haft en otrolig mysig Lilla Jul med trevligt sällskap. Har precis agerat taxichaufför i detta underabara väder. Klockan e nu 02 och fyllekajjorna börjar trilla hem ifrån krogarna. Känns riktigt bra att vakna upp imorgon ickebakis.
Avslutar kvällen med några snaps med födelsedagsbarnet Freddy. Grattis!! :D
Godnatt!

8/2

Hade en helt OK Fredag med Fångarna på fortet och massa godis. Tur killar är till för nått;) Lördagen har varit så lugn den kan bli. Kom hem redan vid halv elva,  sten däckade framför tv i ngr timmar.
Hemma har vi Lilla Jul, gäster och nu; melodifestivalen. 

FREDAG

 
Godkväll! Lugn skoldag innan jag tog bussen hem i detta underbara väder!! BIG LOVE!
Har precis lagat middag till mig och papi. Riktigt gott! En klapp på axeln till mig själv. Sitter och väntar på att M ska plocka upp mig. Blir en lugn kväll! Hoppas ni får en bra fredag. Puss.

124 DAGAR!!

 
Fått hem min studentklänning och den var så himla fin!!! Den satt som en smäck. Kunde inte blivit bättre! Så galet taggad!!!!!!!!!! Bara balklänning som fattas nu.

BUBBLEROOM..

 

ROCK

 
Här får ni lite smakprov från dagens fotografering av Evelina! Så cool tjej!!

Torsdag.



Hallå! Började dagen med en sovmorgon som jag behövde. Mötte sedan upp Jolin för en mysig lunch på stan. Knäppte några bilder på Erika och Evelina på fotolekionen som kommer upp senare. Kvällen blir lugn och spenderas åt plugg. Hoppas ni får en trevlig kväll vänner!! Puss 

PHOTOSHOOT

 
Här är några bilder jag knäppte på Erika innan. 

LOVE

 

5/2


Kort skoldag. Mysig lunch på stan med gänget. Sedan bussen hem med Becka. 
Plugg. Ett hårt cirkelpass på gymmet och nu; sova! 
Ungefär så min dag sätt ut. Dagarna rullar på som vanligt och inget nytt händer. Stressad inför studenten och över allt plugg! Just nu vill jag bara gräva ner mig så långt det bara går! Har precis tändt ljus och hoppas kunna varva ner några snäpp. Puss o godnatt!

STUDENTKLÄNNING BESTÄLLD!!

 

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!

 
Så galet taggad till Studenten nu!! 128 dagar kvar!!! 

4/2


Hallå! Sov hos M inatt ❤ Tog bussen till skolan och köpte frulle mer Samuel. 
Precis tryckt i mig en pizza med mina favoriter och pratat om Lördagens bravader. Haha! Vi har fått våra studentmössor också!! Så jäkla underbart!!

JUICY M

 

FREDAG & SÖNDAG.

 
Fredag: Tillbringade kvällen med Emy ♥ Körde Samuel, Adam & M en sväng innan jag somnade hos M.
 
Söndagen: Mamma kom och hämtade mig vid 1. Med gårdagens smink och fortfarande full så slängde jag mig i sängen och vaknade igen vid 20. Många skratt med tjejerna när vi snackade om gårdagen. Ni är bäst! ♥

LÖRDAG!

 
Ja harregud vilken kväll!! Började med förfest hos mig innan vi åkte till Bruket. Där kvällen börjades med fördrink och modevisning. Kvällen fortsatte med drinkar och dans till fötterna la av. En bättre kväll men högst oklar! Kvällen slutade hos M. #karate