VALBORG - JOBB



Hallå. Sitter på rast nu och ska snart gå ner igen. Jobbar till 22. Sen hem och ta det lugnt. Har köpt en sak idag som jag visar er sen. Det var på tiden!! 

DAGENS OUTFIT..

 

PB..

Hemkommen från ett träningspass med Alice. Pb i jägarstolen. Ligger i sängen och ska snart sova. Imorgon är det skolan sen jobb till 22.15! Medans mina vänner är ute o festar sitter jag i kassan. Cash is king? Eller hur är det ;)

TISDAG...

 

PÅVÄG HEM TILL MIG..

Fick beställt hem min andra barbour jacka som jag velat ha från första början. Men eftersom att jag köpte min på första jacka på sommaren så var höstens jackor inne så den är lite för varm att ha nu till sommaren. Fick bli en svart till. 

PLUS AWARDS / MODEVISNING

 

DMRETRO..

La upp för några veckor sedan att jag vill ha en sån ovan eller en liknande fast med spets på från Dmretro. Igår fick jag beställt hem en sådan. Passade på när dem hade snabbrea!

GOODIEBAGS..

Eftersom att jag sitter i elevrådet på min skola så fick vi varsin goodiebag & varsin ros efter allt slit dessa tre åren ;)

PLUS AWARDS - OUTFIT

Mitt 3:de WPA & även sista är nu gjort. Bildern från kvällen kommer senare. Här är kvällens outfit och temat var "Black&White".

MÅNDAG MORGON..


Godmorgon! Uppe med tuppen. Kl 9 börjar mitt bootcamppass. Välbehövligt  nu. Efter det ska jag slänga mig i solen i några timmar innan det är dags för att fixa sig inför kvällens gala&modevisng. Ni träffar mig&samuel i Minglet. Puss

MAT - TIPS

Tipsar om denna riktigt goa kvargen med passion smak! Toooo diiie fooor!

SOMMAREN ÄR PÅVÄG..









JOBBHELG..

Det är Söndag och ännu är inte helgen inte slut. Vädret är så himla grymt! Kan inget annat än att älska de. Legat i solen i flera timmar och ser ut som en kräfta nu. Härligt!! Helgen har bestått av jobb Fredag&Lördag. Gårkvällen spenderades på bio med Emy. "The Other Woman". Så grymt rolig! Ett tips!! Har precis käkat middag med familjen och ska snart bege mig till syrran för att dricka rosé. MMMMH!!! ♥

JORDGUBBAR..

Ätit årets första glass med jordgubbar. Dessa jordgubbarna var riktigt goda jämfört med dem man har kunnat köpa innan på ICA.

GLASSOMAN SOM JAG ÄR..

 Efter att ha jobbat 2 dagar i frysen med att tömma boxarna på glass för service och sedan lagt in all glass i boxarna igen så var suget på topp..

LÖN & LYXLUNCH..


Det är Fredag! Skolan några timmar. Jobbat från 15-22.15. Så sjukt mycket folk den sista timmen. Precis landat i sängen och ska snart sova! Imorgon står  jobb på schemat. 7.45-13.45! Nästa löning är mer än välkommen och då är det endast ngr dagar kvar till Magaluf!!

TORSDAG..





Trött!! Dagarna springer iväg och snart står vi på sociten med våra vita mössor. Det ör Torsdag och dagen har bestått av en rolig jobbdag 7-16. Helt slut! Åkte hem till syster gosade med min pojk. Precis kommit hem från stan med syster efter att fixat lite ärenden. Nu blir det grillat på altanen.

JOBB..


Precis kommit hem från ett jobbpass 16-21. Återigen..har världens bästa kollegor!!  Ska slänga mig i sängen för imorgon står jobb på schemat. 7-16!! 

50-DAGARS!!




Efter några timmars jobb begav jag mig vidare till förfesten där klassen va. Trött som tusan vilket resulterade till en nästintill nykter förfest för min del. Senare begav vi oss mot socitend där vi tillbringade resten utav kvällen med alla glada studenter. Himla kul! Mindre kul imorse..skolan kunde slänga sig i väggen och sängen var mer uppskattat!

MÅNDAG MEN ÄNDÅ SÖNDAG..



När jag dricker ör jag inte människa förrens en vecka efteråt.. Vaknade 09.23 imorse och kom på att jag hade ett bootcamppass bokat 09.30! Upp fort som tusan. På med kläderna och ta cykeln till gymmet. 09.31 stod jag i salen och värmde upp. Så snabb har jag aldrig varit! Efter ett härligt pass tog jag cykeln hem och la mig i solen och låg där i några timmar vilket resulterade till en hel del färg!!!! Ligger i sängen och inte alls taggad för skola imorgon..Efter skolan blir det några timmars jobb och efter det  50-dagars för studenterna. Får se ifall jag drar dit eller inte. Har väl inget val!

SÖNDAG..



Hade en jätte bra PÅSKAFTON med grillning hos Emil med ett härligt gäng. På midnatt tog vi taxi in till stan där jag tillbringade resten utav kvällen på Oscars. Så sjukt mycket folk...men hade riktgt kul ändå!! Mindre kul var det igår..låg i sängen hela dagen. Förflyttade mig till soffan och vakna igen vid 18.. Åkte till getterön med familjen. Där de bjöds på pizza&glass. Vädret var helt underbart igår!! 

PÅSKFRUKOST..

Hade en super mysig frukost med lillasyster imorse ♥

PÅSKPRESENT FRÅN MAMI..

Detta året fick jag ett annorlunda påskägg..Är inte big fan av godis och eftersom bars är super gott blev det minst lika bra!!

PÅSKAFTON..




Godmorgon!! Hade en jätte mysig kväll med grill & massor med skratt igår hos Jolin&Fredrik, Maten var super god och efterrätten lika så! Påskafton idag, vilket betyder att det står party på kvällens schema. Glad Påsk mina vänner!!

GRILLKVÄLL..




Grillning står på schemat ikväll med ett härligt gäng. Kan inte bli bättre!! 

GAINOMAX - PROTEIN BAR

Det är Fredag & har avklarat ett bootcamp kl tio imorse. Är helt slut nu!! Duschat, städat rummet & nu sängen. Ska ta en vilostund innan jag fixar mig inför Fredagens händelser. Senare ska jag träffa Jolin & Fredrik och förmodligen står det något kul på schemat. 

PÅSKPRESENT FRÅN SYSTER ♥

Igår fick jag en påskpresent av ett av alla mina syskon. Och JA, jag har 5 syskon. (75 st enligt Samuel). 
Tack J! 

NEW..

Här är en del av de jag köpte på Gekås igår. Bra att ha saker, nötter & en pösig t-shirt med ficka på bröstet.

NEW - GOLD..

Kunde inte låta bli att köpa ett till par fast i guld. Snyggt!

1 MIL..


Efter en god påskmiddag med familjen skjutsade jag mami&papi till syster och sen vidare till gymmet. 1 mil på bandet i intervaller. Himla kul! Klockan är 01, och kom precis hem.. Ska slänga mig i sängen och ladda upp inför morgondagens bootcamp pass! Puss

GEKÅS..




Efter jobbet spenderade jag & Emy några timmar på gekås med riktgt bra köp!! Visar imon. Haft en riktgt bra dag. Som vi skrattat. Hela tiden... Hehe

PÅSK PÅ HAJEN...


Spenderat min tid på jobbet idag. 7-14. Hela Varberg var på Hajen idag och har inte haft en lugn stund. Det bjöds även på tårta. Mums. 

UTMANING..

 På gymmet innan så tränade jag&neta på att stå på händer och samtidgt göra armhävningar. Innan året är slut SKA jag kunna detta.. Övning ger färdighet. 

Q / A

- Jag gymmar på Actic (Håstens simhall). Vi har två Acticgym är i Varberg. Ett i simhallen & ett på Friskvågen. 

KOKOSMJÖLK I SMOOTHIE..

Testade på att smoothie med kokosmjölk och hallon. I vanlinga fall brukar jag lägga i kokosflingor men ett moment mindre. Faktist riktigt gott. 1 dl kokosmjölk, 50 g hallon + lite vatten. Idag har det stått jobb på schemat. 11-18.30...Stresade som tusan till bootcamp passet som började 19. Hann som tur var och det var riktigt kul. Efter passet stod det strech & mage på schemat med Neta. Imorgon väntas jobb..7-14. Sedan bär det av till det gula varuhuset med Emsan. NU: SOVA!!!

JOBB..


Efter ett gympass så kom Emy till mig och vi fick fixat klart ett arbete. Har precis kommit hem från jobbet. Helt slut i kroppen och kommer somna somna som en stock. Igår somnade jag kl 23.. På mitt lov?! Sova bör man, annars dör man..

TISDAG..





Mitt neongula (ser grönt ut på bilderna) nikelinne har kommit. Så snyggt! Inbyggd bh så ett klädesplagg mindre. Gick upp tidigt och begav mig till gymmet med ebborna. Men självklart öppnades de inte förrens 11.. Så ska snart bege oss dit igen. 

SNABB LEVERANS..




MÅNDAGKVÄLL..




Sitter i soffan med min badkille. Varit ute på en Powerwalk med syster. Vädret är jätte skönt. Ska snart ta cykeln hem och ladda upp inför morgondagens träningspass! Puss&kram

MÅNDAG..


Vaknade 2 inatt av att lillasyster kom hem. Somnade jämte varandra och var uppe 7 imorse. Avklarat ett bootcamppass och ett tandläkarbesök. Ligger i soffan och somnar vilken sekund som helst. Ska ta en powernap och vila inför kvällens träningspass.

PÅVÄG HEM TILL MIG..

Avslutade söndagen med lite internetshopping. Har kollat på detta Nike linne hur länge som helst och klickade ängtligen hem det. Imorgon är det ny vecka, och det är lov!! Lovet kommer ägnas mestadels åt plugg&träning. Ska försöka få in 2 pass om dagen nu. Så jäkla kul!! Klockan är ställd på 07...jag&syrran ska på bootcamp pass och efter det väntas ett tandläkarbesök.

GRILLSÖNDAG..





SÖNDAG..


1 mil sprungen och ytterligare 50:- till Cancerfonden. Nu står det grill på schemat.

SÖNDAG...




Godmorgon!! Blev väckt tidigt idag utav killarna. Åt frukost har har lämnat iväg dem till kompisar.. Härligt att vara barnvakt! Träningskläderna är på och ska snart iväg och springa för barncancerfonden ❤ 

1 MIL ÅT BARNCANCERFONDEN...


Då var Lördagspasset klart. 1 mil på bandet. Vilket innebär 50:- till barncanserfonden. Dagens gärning! Avslutade milen ned styrka. Imorgon kör vi samma sak. Heja!! 
Spenderar min lördagkväll med världens bästa emma❤ och ikväll sover jag hos syrran för imorgon står barnpassning på schemat. 

HÄRLIG FREDAG..




Så jäkla härligt och roligt bootcamp pass. Slängde mig i duschen och tog bilen till syster. Nu har vi precis käkat mat. Ha en härlig fredag mina vänner! 

GÅRDAGENS PASS..

Gårdagens magpass med Mirelle har satt sina spår idag.. Avslutade några tävlingar mot killarna. Vem vann? Självklart vi tjejer.

BALKLÄNNING - CHECK

Är på sånt sjukt bra humör! Det är Fredag och vädret är ju helt fantastikt emot vad det har varit i veckan. OCH BALKLÄNNING ÄR KÖPT OCH FINNS HEMMA HOS MIG!!!!  Sån lättnad. När jag och Jolin var i stan gick vi in en snabbis för att se om festgarderoben fått in något nytt. En kvart senare gick jag därifrån med en känning i handen, och absolut inte den klänningen jag tänkt mig från början. Men jag är helnöjd!
 
 
Träningskläderna är på och jag är mer än redo för 1 timmas bootcamp. Så jäkla kul!!!!! 

LONG CAPE DRESS..

Hittade en long cape dress i stan idag som var betydligt mycket billigare än den första jag köpte på Nelly. Så köpte denna istället och ska lämna tillbaka den från Nelly och plötsligt sparade jag några hundralappar. VIlket kap!

INDISKA - NEW

 

NEW..

Fick med mig en super snygg klänning hem. Kommer passa utmärkt till sommaren!!

NEW..

Hittade ett par hur goa&snygga brallor innan som jag har letat efter ett bra tag och nu är dem mina. 

SHOPPING..

Så kul att INDISKA har öppnat här i Varberg. Älskar den affären ♥

NEW..

 

FREDAG!!


Äntligen fredag!! Oponerigen för gymnasiearbetet är klart och inlämningsdatum var idag, Känns så skönt!! Efter skolan tog jag och bästis lunch på campus sen gxk vi en tripp i stan och fick med mig massa saker hem. Woho!!

❤❤❤





FIKA HOS FARMOR ❤



Hallå. Varit på farfars grav och gjort fint där och önskat honom en trevlig påsk❤ Sitter hos farmor nu med pappa och farmors polare. Gud vad härlgt att vara pensonär. Kaffe o kakor i mängder.  Ikväll ska jag springa för barncanserfonden. Du med?

PÅSKGODIS FRÅN FARMOR ♥♥♥

 

VAR MED OCH STÖTTA BARNCANCERFONDEN!

HAR DU INGET ANNAT ATT GÖRA OCH BEHÖVER RÖRA PÅ DIG? LÄS DETTA.
 
Kom till ett Acticgym och stötta Barncancerfonden genom att skänka 20 kr mellan den 10/4-13/4! Alla är välkomna, medlemmar som icke medlemmar!
DESSUTOM! Vi ska springa/cykla/gå/simma/ro, helt enkelt ta sig framåt. För varje KM skänker Actic 3 kr.
 
Kom igen! Hjälp oss att samla kilometer.

ODD MOLLY - NEW ♥♥♥

Odd Molly kan man aldrig få för mycket utav. Detta linnet är sååå sött. Total älskar det!!!

ODD MOLLY ♥♥♥ - NEW


ODD MOLLY - NEW

En ny tunika till samlingen. Odd Molly kan vara det bästa jag vet ♥

GANT - NEW

Blå Gant skjorta (Oxford) följde med hem. Kläder kan man aldrig få för mycket utav.

MAKE UP STORE - NEW

Matt läppstift från Make Up Store.

VILKEN FAVVOGLASS ÄR DIN?

Nostaligkänsla..Glassen ovan var min favorritglass när jag var liten.

TRÖSTSHOPPING..

Hemkommen efter ett 4h långt nationelltprov i Svenska som gick åt skogen... Unnade mig lite shopping istället. Dagen blev genast mycket roligare. Visar sen.

GÅRDAGENS OUTFIT..

Piké - Tommy Hilfiger | Polo - Ralph Lauren | Byxor - Dr.Denim

INKÖP FRÅN SENASTE VECKAN..

 

ONSDAG..

Då var denna dagen avklarad. Hade sovdejt även denna natten, så gosigt. Avklarat en redovisning och genomgång för nationella imorn.. JAG DÖR!! Checkade av en händelserik lunch med Julia&Jolin. Rån på kontot, mus inne på restaurangen.. ja harregud!! Sitter i soffan nu och är helt slutkörd efter kvällens bootcamp. PB i jägarstol, 70 kg!! Där satt den!!  (Känns inte jätte bra att prata om träning med tankte på bilden och dagens lunch. Ibland får man synda)

ETT MÅSTE INNAN SOMMAREN..

Innan jag åker till Magaluf & innan sommaren kommer så måste jag införskaffa mig detta!!

SOVDEJT..



Vill bara ta studenten nu. Trött på skolan så att jag håller på o dö.. Kommer inte ens upp på morgonen längre. Vilket resulterar till att jag missar första lektionen, ALLTID!!  Efter skolan idag åkte jag och hämtade Dante, mamma & leyton på dagis, jobb & skola. Vilodag från träningen efter att tränat i en vecka i rad. Hade jag fått som jag ville hade det blivit lite träning idag med. Ligger nu i sängen med en sovandes pojk jämte mig. Gosigt! 

TRÄNINGSSÖNDAG..








Hemma från ett härligt pass på gymmet med 20 min kondition och 50 min styrka. Nu; duschen, sen sängen resten utav dagen.

VARFÖR SKA DU ÄTA EKOLOGISKT?

 

Det lilla extra i vardagen..

Har verkligen världens finaste vänner omkring mig. Lärt mig att umgås med människor som ger mig bra energi. Dem andra lägger jag åt sidan. 
Fick ett mess av min emys som gjorde mig så glad! Den tjejen, sån borde alla ha! ❤❤❤❤❤


DUBBELMORAL..


Godis efter träning på Lördagar kan va bland det bästa. Checkat av ett litet halvflummigt pass. Med alla möjliga övningar. Mina armar är helt slut. 
Kvällen blir lugn, mådye plugga......

LÖRDAG..




Godmorgon! Precis stoppat i mig en god frulle. Träningskläderna är på och ska snart bege mig till gymmet. Det är så jäkla kul nu!! Har förövrigt Sveriges största träningsvärk i ryggen efter gårdagens bootcamp. 

FREDAGKVÄLL..




Min fredagkväll spenderade jag först med familjen&grillat. Så gott! Efter en biltur till stan med Alice för att lämna Ebba, köpa hemmakvällsgodis (❤️❤️) , hälsat på hos storasyster så kom Emy till mig. Kortspel & prat i munnen på varandra. StandardFredag för oss, så att säga.

FREDAG..

(Ser ut som att jag har kioskavalk på magen, men så är inte fallet..;) )
 
Min Fredag kunde inte börja bättre än vad den gjort. Fick jobbtider under påsklovet. Bra för den fattige studenten.  Lunch med gänget på Campus, Fika på EH, så himla fint där har blivit!! SItter nu på första&sista lektionen. VId två ska jag&jolin testa balfrisyrer. Efter det står träning på schemat och ikväll ska jag vara med min emy ♥

TORSDAG...



Vilken dag!....tur emy&jolin får ner mina fötter på jorden!!  Förbannade, kärringbrus, mycket snack och liten verkstad kan nog beskriva våran TrioTorsdag innan jag, jolin & Ebba tog bilen till Gekås och köpte en massa grejer! Bra avslut på denna dag och tack gode Gud är det Fredag imorgon och får tillbringa den med mina tjejer ❤❤

ONSDAG..


Veckorna går så himla fort. Redan Torsdag imorgon.. Min Torsdag spenderar jag på Gekås med Jolin och lillasyster ❤️ Kan inte bli så mycket bättre faktist!! 

Q/A

- För det första, nej jag skulle inte vilja kalla mig bortskämd även fast många kan tycka det. Men har OTROLIGT snälla föräldrar som hjälper mig + när mina kompisar är ute och festar/hemmakvällar så sitter jag i kassan på Hajen. 
Som nu när det är student, fester stup i kvarten, studentklänning, balklänning, balbiljetter, skor och ja allt vad det innebär så ställer dem upp för mig! ♥ OCH..det är jag otroligt tacksam för, det är inte alla som har den hjälpen.
JOBB---->PENGAR---->SHOPPING!!!! Så lätt är det.
 
 

BALBILJETTER ..♛

Goddag mina vänner! Efter en lektion, fikamys med Jolin & Jennie och VÄNTAN på balbiljetter sitter jag nu med balbiljetterna i min hand. Underbart!!!! Inte långt kvar nu. På Fredag ska jag och Jolin testa våra balfrisyrer hos Memme ♥
NU; Skriva på gymnasiearbetet och ikväll står träning på schemat. Perfekt Onsdag!

1 APRIL..


Har ni blivit lurade idag? Vaknade till ett meddelande av min bästavän som är super dålig på att luras..;) Nej, ska jag vara helt ärlig så slog hjärtat lite fortare än vanligt tills jag kom på efter 3 sekunder att det var 1 April. Själv har jag lurat pappa att jag repat bilen. Lika fort som sms:et skickades ringde han upp; VAD HAR DU GJORT?! .... Hehehe! 

I BREVLÅDAN IDAG..

Fick hem denna urläckra cape dress som jag beställde förra veckan, som jag haft ögonen öppna på ett bra tag. Längtar såå tills jag kan börja använda den!

GYMTISDAG..

Så jäkla grymt pass!! Det gör susen att  dricka kaffe innan ett träningspass. Hade sån energi och var så jäkla motiverad!!! Det enda jag hade i huvudet var Magaluf och tiden bara sprang iväg. 30 min kondition utan stopp, 100 situps, 5 min planka, 5 min magrotation med 10 kg, 100 benlyft, 2 min sidoplanka fick bli mitt pass idag. Varför är inte alla pass såhär? Imorgon är det Indoor bootcamp i vanlig ordning. Så kul!!

TISDAG..

Dåligt med uppdatering..Men är så stressad.. studenten närmar sig med stormsteg och imorgon ska vi köpa balbiljetter. Igår checkade jag av ett tråkigt och omotivierande pass på gymmet. Men fick det gjort och inte länge kvar till Magaluf. Måste lägga i en växel till ifall jag ska nå mitt mål. 
Idag har jag bestämt mig för att stanna hemma ifrån skolan. Vaknade inte förrens 11 vilket betyder att  det kommer bli en trött och tjurig dag. Lika bra att stanna hemma!! Till frukost blev det nutella&bananplättar, jordgubbskräm och färkpressad juice. Ikväll ska jag bränna fett!!!